Virksomhedsprofil

(Tidligere Google My Business eller Google Steder) Et produkt, som du kan bruge til at oprette og administrere gratis virksomhedsfortegnelser i Google Maps, så din virksomhed kan ses af brugerne, når de søger lokalt.

Offline Discovery

• Med Virksomhedsprofil kan du oprette og verificere din lokale virksomhed på Google, så dine virksomhedsoplysninger kan vises i Google Maps. Med Virksomhedsprofil kan du også tilføje virksomhedsoplysninger, der kan blive vist på Google.dk, Google Maps og Google Earth, når nogen søger på din virksomheds navn eller kategori.
  • Du kan vise virksomheders lokationer i dine annoncer ved at bruge aktiver til lokationer. Aktiver til lokationer viser navnet og adressen på din virksomhed samt telefonnummeret sammen med din annonce for at give kunder mulighed for at få kontakt til din lokale virksomhed.
  • Virksomheder uden et website kan verificere virksomheden med Virksomhedsprofil og annoncere med Smart-kampagner i Google Ads, vores annonceringsprodukt uden daglig annonceadministration.

Hjælp til Virksomhedsprofil
Tilføj eller gør krav på din virksomhedsprofil
Om Smart-kampagner
Tilknyt din virksomhedsprofil for aktiver til lokationer