Google Partners ‑ohjelma

Google Partners ‑ohjelma on tarkoitettu mainostoimistoille ja kolmansille osapuolille, jotka hoitavat Google Ads ‐tilejä muiden brändien tai yritysten puolesta. Google Partners ‑ohjelma on käytössä yli 60 maassa ja saatavilla 43 kielellä.

Ohjelma tarjoaa tuhansia strategisia etuja, jotka liittyvät koulutukseen ja vinkkeihin, pääsyoikeuksiin ja tukeen sekä tunnustuksiin ja palkintoihin. Kumppaneilla on pääsy innovatiivisiin työkaluihin, materiaaleihin ja tukeen, jotta ne voivat auttaa asiakkaitaan saamaan parhaita mahdollisia tuloksia Google Ads ‐kampanjoilla.

Kolme kumppanuustasoa

Google Partners ‑ohjelmassa on kolme tasoa: Jäsenet, Partnerit ja Premier Partnerit. Kullakin tasolla on tietyt edut ja mahdollisuudet Google-kumppanuuden syventämiseen.

Näin rekisteröidyt Google Partnersiin

Voit rekisteröityä Google Partners ‑ohjelmaan Google Partners ‑verkkosivustolla. Tarvitset rekisteröitymiseen Google Adsin hallinnoijan tilin, jolle sinulla on järjestelmänvalvojan tason pääsyoikeudet. Lue lisää Google Partnersiin rekisteröitymisestä.

Google Partnersin edut

Tarjoamme kumppaneiden tarpeiden mukaisia etuja kolmella keskeisellä osa-alueella: Koulutus ja vinkit, Pääsyoikeudet ja tuki sekä Tunnustukset ja palkinnot. Edut riippuvat Google Partner ‑statuksestasi, eivätkä ne ole välttämättä saatavilla kaikissa maissa.

Tarkempi katsaus ohjelman etuihin on täällä.