Sporing og forbedring av resultatene

Administrerer du annonseringsinvesteringene dine på riktig måte? Du må følge opp Google Ads-kampanjer for å oppnå gode resultater, og vi anbefaler at du logger på kontoen minst én gang i uken.

Hensikten med denne interaktive veiledningen er å hjelpe deg med å få maksimalt utbytte av budsjettet ditt. I hver del stiller vi viktige spørsmål knyttet til kampanjen din, går gjennom nyttige eksempler og gir deg detaljerte instruksjoner.

Har du ikke konfigurert noen kampanje ennå? I så fall anbefaler vi den forrige veiledningen i denne serien, Opprett en kampanje som når ut til nye kunder.

Innholdet i denne veiledningen:

Start veiledningen