Google Ads Application Programming Interface (API)

Google Ads Application Programming Interface (API) er designet til udviklere, der repræsenterer store højteknologiske annoncører og tredjeparter. Det omfatter bureauer samt professionelle inden for search engine marketing (SEM) og onlinemarketing generelt, som administrerer flere klientkonti eller store kampagner.

Ved hjælp af Google Ads API kan udviklere lave applikationer, som interagerer direkte med Google Ads-serveren. Med disse applikationer kan annoncører og tredjeparter gøre administrationen af deres store eller komplekse Google Ads-konti og -kampagner mere effektiv og kreativ.

Sådan kan du bruge API'en

Det kræver teknisk knowhow og kompetencer inden for programmering at implementere Google Ads API, og derfor opnås det bedste resultat af annoncører, som gør brug af softwareudviklere.

API'en er fleksibel og funktionel. Du kan bruge den til at bygge en applikation, som opfylder dine behov. Ved hjælp af API'en kan du:

• Automatisk generere søgeord, annoncetekst, landingssider og tilpassede rapporter.
  • Integrere Google Ads-data med dit lagersystem for at administrere kampagner på baggrund af dit lager.
  • Udvikle yderligere værktøjer og applikationer, som kan hjælpe dig med at administrere konti.

Du kan endda også udvikle på et valgfrit sprog. SOAP-grænsefladen i Google Ads API understøtter alle gængse programmeringssprog, blandt andet Java, PHP, Python, .NET, Perl, og Ruby.

Kom godt i gang med denne API

Det er nemt at registrere sig. Det eneste, du skal bruge, er en aktiv Google Ads-konto. Når du er registreret som udvikler, har du adgang til Google Ads API-center, hvor du kan administrere dine token- og budgetindstillinger. Dit udviklertoken er en unik kombination af bogstaver, tal og tegn, som identificerer din Google Ads API-aktivitet. Det er din nøgle til kommunikation med Google Ads-serveren og dine klienters Google Ads-konti.

De næste trin