Om responsive bannerannonser

Hero image of depicting a responsive display ad example

Med responsive bannerannonser kan du laste opp elementer (logoer, bilder, overskrifter og beskrivelser), og så genererer AI-løsninger fra Google annonsekombinasjoner for nettsteder, apper, YouTube og Gmail. Google kan bruke elementforbedringer, arkivbilder og AI-genererte elementer, for eksempel bakgrunner og bilder, for bedre annonseresultater.

For å se undertekster på språket ditt må du slå på YouTube-teksting. Velg innstillingsikonet Bilde av ikonet for innstillinger i YouTube nederst i videospilleren, og velg så «Teksting» og ønsket språk.

Fordeler

• Optimaliser annonsene dine: Når du lager en responsiv bannerannonse ved å laste opp ulike elementer til Google Ads, fastslår Google AI den optimale kombinasjonen av de aktuelle elementene for hver annonseplass ut fra anslag basert på resultatloggen din.
  • Større rekkevidde: Du kan laste opp flere elementer av hver type (f.eks. flere logoer, bilder, videoer og overskrifter). Ved hjelp av Google AI tilpasser Google Ads annonseformatet og størrelsen på og utseendet til annonsene, slik at de passer inn i nær sagt alle annonseplasser. En responsiv bannerannonse kan for eksempel vises som en bannerannonse på ett nettsted, og som en dynamisk tekstannonse på et annet.
  • Sammen med videoer: Du kan også legge til videoer i de responsive bannerannonsene for å oppnå maksimal rekkevidde i Displaynettverket. Videoene dine blir vist i stedet for bilder når Google Ads avgjør at du kan oppnå bedre resultater med videoer.
  • Spar tid: Med responsive bannerannonser kan du redusere tiden du bruker på å administrere annonseporteføljer i kampanjer og annonsegrupper. Da kan du heller sette av mer tid til å gjøre resultatene enda bedre.
  • Sammen med feeder: Med responsive annonser får du vist personlig tilpasset innhold (inkludert annonser med produkter folk allerede har sett i appen din eller på nettstedet ditt) til kunder fra en feed du selv legger til og kontrollerer. Hvis du legger til en feed i kampanjen, blir annonsene vist i både statiske og dynamiske formater. Finn ut mer om å opprette feeder for responsive bannerannonser.

Opplastede bannerannonser

Hvis du vil ha bedre kontroll over reklamene som inngår i bannerkampanjene dine, kan du også utforme og laste opp dine egne bildeannonser. Bildeannonser du laster opp, er opprettet utenfor Google Ads (f.eks. i Google Web Designer). Du kan laste opp en ZIP-fil med disse til Google Ads. Finn ut hvordan du kan laste opp dine egne bildeannonser.

Måling av resultater

Med konverteringssporing kan du spore konverteringer og handlinger folk utfører i appen din eller på nettstedet ditt – for eksempel klikk for å registrere seg, kjøpe noe eller be om pristilbud. Finn ut hvordan du konfigurerer konverteringssporing.

Hvis du vil se den totale effekten bannerkampanjene dine har, holder det ikke nødvendigvis bare å se på klikk. Det er her konverteringer via avspilling med deltakelse kommer inn i bildet. Konverteringer via avspilling med deltakelse har vist seg å være en mer robust beregning for konverteringer som ikke er basert på siste klikk, og du kan bruke disse konverteringene i bannerkampanjer med videoelementer. Finn ut mer om konverteringer etter avspilling med deltakelse.