Komma åt ett avslutat Google Ads-konto

Du kan komma åt ett konto som du har avslutat när som helst. I denna artikel beskriver vi vad du kan göra med avslutade konton. Om du vill ha mer bakgrundsinformation om hur du avslutar konton i allmänhet kan du läsa Avsluta ditt Google Ads-konto.

Så fungerar det

Om du vill komma åt ditt eget avslutade konto loggar du in på ads.google.com med den e-postadress och det lösenord som du tidigare använde med ditt Google Ads-konto. Läs mer om hur du döljer och visar konton.

Gör så här om du använder ett förvaltarkonto och vill få åtkomst till ett avslutat hanterat konto:

1. Logga in på ditt Google Ads-förvaltarkonto.
  2. Klicka på pilen högst upp på sidan bredvid namnet på ditt förvaltarkonto och kund-id.
  3. Klicka på filtret Kontostatus under sökfältet.
  4. Markera rutan vid Avslutade och klicka på Använd.
  5. Klicka på det avslutade konto du vill se.

När du har öppnat det avslutade kontot kan du se tidigare kontoaktivitet och faktureringsuppgifter och återaktivera kontot. Observera att du inte startar om dina annonser eller samlar på dig kostnader bara genom att logga in på det avslutade kontot. Om du däremot väljer att visa dina annonser på nytt återaktiveras kontot och du börjar åter samla på dig kostnader.

Viktigt att tänka på

Avslutade konton är inte tillgängliga via Google Ads API. Du kan inte visa data eller göra ändringar för avslutade konton via API:et.

Felsökning

Om du inte kommer ihåg ditt användarnamn eller lösenord kan du klicka på Kan du inte få åtkomst till ditt konto? längst ned i inloggningsrutan. Ange din e-postadress och återställ lösenordet, eller klicka på Har du glömt ditt användarnamn? för att återställa kontots e-postadress.