Informació general sobre les suspensions de comptes de Google Ads

Ens prenem seriosament els requisits legals i la seguretat dels usuaris. Les accions d'anunciants que suposin un risc per als usuaris, per a Google o per als nostres partners poden ser motiu de suspensió del compte.

Els anunciants amb comptes que s'hagin suspès rebran una notificació al compte i una notificació per correu electrònic.

Utilitzeu la nostra eina de resolució de problemes del compte per comprovar automàticament l'estat o les suspensions de compte i saber quins poden ser els passos següents necessaris:

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

En aquesta pàgina

Començar

• Els comptes suspesos no poden publicar anuncis ni crear contingut nou. Ara bé, els anunciants encara poden accedir al compte suspès i als informes associats.
  • Pot ser que se suspenguin els comptes relacionats amb el compte suspès (per exemple, els comptes que utilitzen la mateixa adreça electrònica o la mateixa forma de pagament, o bé els comptes enllaçats al mateix compte de gestor).
  • Pot ser que se suspenguin els comptes de Merchant Center enllaçats a comptes de Google Ads suspesos.
  • Pot ser que se suspengui qualsevol compte nou que l'anunciant intenti crear.

Utilitzeu la nostra eina de resolució de problemes del compte per comprovar automàticament l'estat o les suspensions de compte i saber quins poden ser els passos següents necessaris. Si decidiu apel·lar contra la suspensió del compte, pot ser que us demanem que verifiqueu l'activitat recent de pagament o els canvis que hàgiu fet al compte de Google Ads.

Per què suspenem comptes

Les polítiques i els termes i condicions de Google Ads ajuden a crear una experiència segura i positiva tant per als usuaris com per als anunciants. Pot ser que se suspenguin comptes si hi detectem infraccions de les nostres polítiques o dels termes i condicions.

Un compte també es pot suspendre temporalment per altres motius. A continuació us ho expliquem amb més detall.

1. Requisits de facturació i de pagament

Pel que fa als pagaments i a la facturació, pot ser que el compte se suspengui per un dels motius següents: ús abusiu de codis promocionals, sol·licitud de retrocessió, activitat de pagaments sospitosa o saldo impagat.

Obteniu més informació sobre els requisits de facturació i de pagament.

2. Requisits de la política de Google Ads

Ens prenem seriosament els requisits legals i la seguretat dels usuaris. Les accions d'un anunciant que suposin un risc per als usuaris, per a Google o per als nostres partners poden ser motiu de suspensió d'un compte, que ja no podrà utilitzar Google Ads.

Podeu obtenir més informació sobre la suspensió a causa d'infraccions de la política de Google Ads.

• Infraccions molt greus de la política
  • Preguntes més freqüents sobre les suspensions de comptes que infringeixen la política de Google Ads

3. Activitat del compte no autoritzada

Un usuari no autoritzat pot robar credencials i accedir al vostre compte de Google Ads sense el vostre permís. Si detectem que un usuari no autoritzat intenta accedir al vostre compte de Google Ads, suspendrem temporalment el compte per protegir-lo de càrrecs no autoritzats.

Si sospiteu que hi ha hagut alguna activitat no autoritzada als vostres comptes de Google Ads o als correus electrònics connectats al compte de Google Ads, contacteu amb nosaltres emplenant aquest formulari. Protegirem el vostre compte de Google Ads immediatament i us indicarem les mesures preventives corresponents.

Obteniu més informació sobre com podeu mantenir protegit el vostre compte.

4. Restriccions d'edat en Comptes de Google

En crear un Compte de Google, heu d'indicar la vostra edat, no els anys que fa que es va fundar l'empresa. Si detectem que infringiu els requisits d'edat en Comptes de Google, suspendrem el vostre compte.

Obteniu més informació sobre els requisits d'edat en Comptes de Google.

5. Requisits de la política d'Ad Grants

El vostre compte de Google Ad Grants es pot suspendre per no complir la política de Google Ad Grants.

Obteniu més informació sobre els requisits de la política d'Ad Grants.

Corregir un compte suspès

Si creieu que hi ha hagut un error i que no heu infringit les nostres polítiques, envieu una apel·lació. Podeu fer-ho navegant fins a l'enllaç "Contacteu amb nosaltres", que us dirigirà al formulari d'apel·lació, a la part dreta de la pantalla del compte de Google Ads. Mentre empleneu el formulari, es mostrarà informació rellevant sobre la política per ajudar-vos a entendre el motiu de la suspensió i el procés d'apel·lació.

Si torneu a seleccionar "Contacteu amb nosaltres" mentre la vostra apel·lació encara s'està processant, el compte de Google Ads mostrarà l'estat "Apel·lació pendent". Quan s'hagi revisat l'apel·lació, rebreu un correu electrònic amb el resultat. Si l'apel·lació es rebutja, podeu tornar a apel·lar seguint el mateix procés que es descriu més amunt.

Determinats anunciants seleccionats han de completar la verificació de l'anunciant amb èxit per poder apel·lar contra la suspensió del compte. Si no podem verificar la seva identitat després de tres intents, no podran apel·lar contra la suspensió del compte. Als anunciants suspesos per motius relacionats amb la facturació i els pagaments pot ser que se'ls demani que verifiquin la seva forma de pagament per processar les apel·lacions.

Només restablim comptes en circumstàncies imperioses, com ara en cas d'error. Per això, és important que dediqueu el temps necessari a exposar la situació de manera minuciosa, precisa i honrada.

Comença

Com es notificaran les suspensions als anunciants?

Els anunciants amb comptes que s'hagin suspès rebran una notificació al compte i una notificació per correu electrònic. A la notificació per correu electrònic s'indicaran totes les infraccions que han provocat la suspensió de l'anunciant i un enllaç per enviar una apel·lació.

Un anunciant suspès pot configurar o utilitzar altres comptes?

No. Se suspendran els comptes relacionats amb el compte suspès (per exemple, els que utilitzen la mateixa adreça electrònica o la mateixa forma de pagament, o bé els que estan enllaçats al mateix compte de gestor). Ens prenem seriosament la seguretat dels usuaris. Per això, es prohibirà l'ús de Google Ads als anunciants que facin accions que suposin un risc per als usuaris, per a Google o per als nostres partners. A més, se suspendran tots els comptes nous que l'anunciant intenti crear. Recomanem fermament als anunciants que restableixin el compte suspès abans de configurar cap compte nou.

Un anunciant pot accedir als seus comptes suspesos?

Els comptes suspesos no poden publicar anuncis. Ara bé, els anunciants encara poden accedir al compte suspès i als informes associats.

Quantes vegades poden apel·lar els anunciants contra l'estat de suspensió del compte?

Recomanem fermament que només apel·leu contra l'estat de suspensió del compte quan hàgiu fet els canvis adequats per complir les nostres polítiques i el compte estigui a punt per a una nova revisió. Si presenteu massa apel·lacions contra la mateixa suspensió del compte, pot ser que no les processem per garantir l'estabilitat general de les operacions dels nostres sistemes. Enviar una apel·lació contra cada suspensió garanteix una resposta i revisió oportunes.

Si tenim indicis que esteu fent un mal ús de la nostra funció d'apel·lació, suspendrem el processament de determinades apel·lacions durant 7 dies.

Drets addicionals en virtut de la Llei de serveis digitals de la UE

És possible que els usuaris i els anunciants ubicats a la Unió Europea tinguin opcions de reparació addicionals. Llegiu més sobre aquestes possibles opcions.