Posar en pausa o activar grups d'anuncis

En aquest article s'explica com podeu posar en pausa, activar o treure grups d'anuncis.

Abans de començar

A partir del 18 de gener de 2017, els grups d'anuncis de vídeo i de display que no tinguin cap mètode de segmentació definit seran aptes per mostrar anuncis a la Xarxa de Display de Google i a YouTube. Com a excepció puntual, els grups d'anuncis existents que no tinguin cap segmentació definida es posaran en pausa automàticament a partir del 18 de gener de 2017 per garantir que no es mostrin anuncis que no teniu previst publicar. Assegureu-vos de posar en pausa manualment els grups d'anuncis que no estiguin a punt per mostrar anuncis.Més informació sobre la configuració de la segmentació a la Xarxa de Display

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Com es poden posar en pausa, activar o treure grups d'anuncis

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Grups d'anuncis.
  4. Localitzeu la columna "Estat" per veure l'estat actual de cada grup.
  5. Feu clic a la casella de selecció que hi ha al costat dels grups d'anuncis que voleu modificar.
  6. Feu clic al menú desplegable "Edita" que hi ha a sobre dels grups d'anuncis i seleccioneu Activa, Posa en pausa o Treu.

Com es poden localitzar grups d'anuncis que s'han tret

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Grups d'anuncis.
  4. Feu clic a Estat del grup d'anuncis a la barra d'estat que hi ha a la part superior de la barra d'eines de la taula.
  5. Feu clic a Tots.
  6. Consulteu la columna "Estat" per veure els grups d'anuncis que s'han tret i els grups d'anuncis de les campanyes que s'han tret.
Ves a Google Ads

Com es poden fer canvis en diversos anuncis, campanyes o grups d'anuncis

Si voleu fer canvis en múltiples campanyes, anuncis, grups d'anuncis i altres elements, podeu fer servir càrregues massives. Les pujades massives us permeten baixar un full de càlcul, fer-hi canvis sense connexió i tornar-lo a penjar perquè els canvis s'apliquin alhora.

Consells

• Per posar en pausa o activar un grup d'anuncis concret, feu clic a la icona d'estat corresponent.
  • Assegureu-vos que tingueu com a mínim 3 anuncis al grup d'anuncis perquè Google Ads pugui optimitzar el tipus de missatge que funciona millor per als clients potencials.

Com funcionen els grups d'anuncis en altres nivells del compte de Google Ads

• Els grups d'anuncis depenen de campanyes: si la campanya a la qual pertany un grup d'anuncis es posa en pausa o es treu, els anuncis que contingui el grup no es publicaran. De la mateixa manera, si el grup d'anuncis forma part d'una campanya que està activada, els anuncis del grup es podran publicar (i podreu decidir si els voleu posar en pausa o treure).
  • Els anuncis depenen de grups d'anuncis: si el grup d'anuncis al qual pertanyen determinats anuncis es posa en pausa o es treu, els anuncis que contingui el grup no es publicaran. De la mateixa manera, si el grup d'anuncis està activat, els anuncis es podran publicar (i podreu decidir si els voleu posar en pausa o treure).