Tilføj en ny betalingsmetode i Google Ads

I denne artikel kan du læse om følgende:

Vejledning

Husk! Når du tilføjer et nyt kort, kan du muligvis se en midlertidig beløbsreservation på din konto. Du behøver ikke at foretage dig noget, og den midlertidige beløbsreservation ophæves automatisk inden for en uge.

Trinene for at tilføje en betalingsmetode varierer afhængigt af, om det er første gang, du angiver dine faktureringsoplysninger i Google Ads.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Sådan indtaster du faktureringsoplysninger første gang

Sådan angiver du dine faktureringsoplysninger, når du har oprettet en Google Ads-konto:

1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Vælg det land eller område, din virksomhed har adresse i. Vælg Fortsæt.
  4. Angiv din virksomhedsadresse. Vælg Fortsæt.
  5. Foretag dine faktureringsvalg, og angiv dine faktureringsoplysninger. De muligheder, du nu ser, afhænger af landet for din faktureringsadresse, den valuta, du har valgt, samt om eventuelle betalingsmetoder er midlertidigt utilgængelige for din konto.
  6. Læs og acceptér vores vilkår og betingelser for Google Ads-programmet.
  7. Vælg Send og aktivér.
    • Hvis du under betalingsindstilling har valgt automatiske betalinger: Så snart din konto er aktiveret og dine faktureringsoplysninger er blevet behandlet, kan de annoncer og kampagner, du opretter, begynde at blive kørt på Google. Hvis kampagnerne ikke skal køres med det samme, skal du huske at sætte dem på pause.
    • Hvis du har valgt betalingsindstillingen manuelle betalinger: Dine annoncer køres, når der er penge på din konto. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon, vælg Oversigt, og klik derefter påSæt penge ind på kortet "Penge til rådighed" for at sætte penge ind på kontoen.

Opdatering af faktureringsoplysninger er allerede konfigureret

1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Betalingsmetoder.
  3. Vælg Tilføj betalingsmetode.
  4. De betalingsmetoder, der er tilgængelige for dig, vises. Dette udvalg er baseret på din virksomhedsadresse, din kontos valuta, dine betalingsindstillinger, og om nogen betalingsmetoder er midlertidigt utilgængelige for din konto.
  5. Angiv dine betalingsmetodeoplysninger, og acceptér vilkårene og betingelserne for Google-annoncer.
  6. Hvis du vil gøre dette til din primære betalingsmetode, skal du sørge for, at feltet er markeret ud for Angiv denne betalingsmetode som primær.
  7. Vælg Gem.

Om Google Ads-betalinger

Betalingsmetoden er den måde, hvorpå du betaler for Google Ads.

De tilgængelige betalingsmetoder for din konto afhænger af dit land og din valuta. Brug værktøjet Betalingsmuligheder til at se, hvilke metoder der er tilgængelige for din konto.

Bemærk! Visse betalingsmetoder kan i nogle tilfælde være midlertidigt utilgængelige, mens Google Ads vurderer din kontos kvalificering med hensyn til at bruge dem.

Bemærk! Hvis din kortudsteder eller bank befinder sig i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, kan de kræve, at du gennemgår en ekstra godkendelsesproces, f.eks. en engangskode, der sendes til din telefon, for at verificere ejerskabet af dit kort. Din kortudsteder eller bank kan kræve denne ekstra verificering, når du betaler eller tilføjer et nyt betalingskort, eller i andre tilfælde hvor kortudstederen eller banken vurderer, at det nødvendigt.

Google overholder de nye sikkerhedskrav i direktiv 2 (PSD2) om betalingstjenester for banker og betalingsudbydere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte din kortudsteder eller bank direkte.