Configurar una forma de pagament alternativa a Google Ads

Si utilitzeu els pagaments automàtics, cal que tingueu una forma de pagament designada com a principal. També podeu afegir una targeta de crèdit alternativa al compte, per si de cas. Si la forma de pagament principal no funciona per algun motiu, us cobrarem els costos a la targeta de crèdit alternativa. D'aquesta manera, es garanteix que els anuncis es continuïn publicant.
Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Seguiu aquests passos per configurar una forma de pagament alternativa:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Feu clic a Formes de pagament.
  3. Cerqueu la forma de pagament i feu clic a Defineix com a principal o Defineix com a alternativa.
Nota: podeu triar una targeta de crèdit o, en la majoria de països, una targeta de dèbit com a forma de pagament alternativa, però no un compte bancari. Tot i que podeu tenir diverses formes de pagament arxivades, només hi pot haver una forma de pagament alternativa alhora.