Rediger dine tekstannoncer

Vigtigt!
  • Fra og med den 30. juni 2022 kan du ikke længere oprette og redigere udvidede tekstannoncer.
  • Eksisterende udvidede tekstannoncer vises fortsat, og du får også stadig vist rapporter om deres effektivitet.
  • Du kan stadig sætte dine udvidede tekstannoncer på pause og genoptage dem, eller du kan fjerne dem, hvis det er nødvendigt.
  • Vi anbefaler kraftigt, at du overgår til responsive søgeannoncer.
  • Få flere oplysninger om denne ændring af udvidede tekstannoncer

Uanset om du har brug for at rette en slåfejl, opdatere din endelige webadresse (eller landingsside) eller justere indholdet, efter du har fået flere oplysninger om din målgruppe, indeholder denne artikel tips til, hvordan du redigerer dine tekstannoncer én ad gangen eller masseredigerer dem.

Bemærk! Sørg for, at du bruger Google Ads Editor 12.4 eller nyere. Hvis du bruger en ældre version, kan det medføre sletning af nogle af de ændringer vedrørende webadresser og Parallel Tracking, du har foretaget tidligere. Sådan finder du ud af, hvilken version du bruger

Før du begynder

Det er vigtigt at vide, hvad der sker, når du redigerer en annonce:

• Når du gemmer ændringer af din annonce, oprettes der en ny version af annoncen.
  • Din nye annonce gennemgår den sædvanlige godkendelsesproces, som tager op til 1 hverdag. Bemærk! Google forbeholder sig retten til at prioritere gennemgange for at sikre den generelle stabilitet af systemets drift.
  • Du kan ikke genoptage den oprindelige version af din annonce. Du er nødt til at oprette en ny annonce eller redigere din annonce igen, hvis du vil bruge din oprindelige tekst.

Tip!

I stedet for at redigere din annonce kan du prøve at oprette helt nye annoncer for at teste, hvor effektive de forskellige udgaver af din annonce er. På denne måde sikrer du dig, at din oprindelige annonce fortsat bliver vist, og du kan samtidig se de nye versioners effektivitet. Google-annoncer viser automatisk bedre resultater, som oftest.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og aktiver på sidemenuen til venstre.
  3. Find den annonce, du vil redigere.
  4. Hold markøren over annoncens navn, og klik på blyantikonet Rediger.
  5. Vælg Rediger.
  6. Rediger din annoncetekst, og klik på Gem ny version.
  7. Din nye annonce bliver normalt gennemgået inden for én hverdag.

Rediger din annoncetekst

Det anbefales, at du har mindst 3 annoncer i din annoncegruppe. Google Ads kan optimere din kampagnes effektivitet ved at vise den annonce, der sandsynligvis er mest effektiv for hver søgning.
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og aktiver på sidemenuen til venstre, og klik derefter på Annoncer øverst på siden.
  3. Find den annoncegruppe, du vil redigere, og hold markøren over den.
  4. I dialogboksen kan du redigere følgende:
    • Endelig webadresse (landingsside)
    • Overskrifter
    • Vist sti
    • Beskrivelse
  5. Klik på Gem ny version. Annoncen gemmes, opdateres til en ny version og sendes til gennemgang. Du kan stadig se metrics for tidligere versioner.

Sådan masseredigerer du din annoncetekst

Hvis du vil ændre teksten i flere annoncer på én gang, skal du gøre følgende:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og aktiver i sidemenuen.
  3. Markér feltet ud for de annonce, du ønsker at redigere. Du kan også vælge alle annoncer ved at markere feltet på menulinjen.
  4. Klik på Rediger, og vælg derefter Rediger tekstannoncer.
  5. Du kan redigere "Udvidede tekstannoncer" og "Udvidede dynamiske søgeannoncer":
    • Rediger: Rediger beskrivelse, overskrift, vist sti eller endelig webadresse (landingsside).
    • Søg og erstat: Find bestemte ord eller udtryk, og erstat dem med andre.
    • Føj til tekst: Tilføj tekst før eller efter allerede oprettet tekst.
    • Skift mellem store og små bogstaver: Rediger brug af store bogstaver (valgmulighederne er alle ord med stort begyndelsesbogstav, kun første ord med stort begyndelsesbogstav og kun små bogstaver).
  6. Klik på Se eksempel for at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, eller klik på Anvend for at redigere de valgte annoncer.

Bemærk!

Når du gemmer ændringer af en annonce, oprettes der en ny version af annoncen. Du kan stadig se effektivitet og andre data for tidligere versioner. Få flere oplysninger om versionshistorik