Editar anuncis de text

Important
  • A partir del 30 de juny de 2022 ja no podreu crear ni editar anuncis de text ampliat.
  • Els anuncis de text ampliat es continuaran difonent i continuareu trobant informes del seu rendiment.
  • Podreu posar en pausa i reactivar els anuncis de text ampliat o, si cal, treure'ls.
  • Us recomanem fermament que feu la transició als anuncis de cerca responsius.
  • Més informació sobre aquest canvi als anuncis de text ampliat

Si heu de corregir un error ortogràfic, actualitzar l'URL final (pàgina de destinació) o ajustar el contingut després d'obtenir més informació sobre el vostre públic, en aquest article s'hi explica com podeu editar anuncis de text un per un o de manera massiva.

Alerta: assegureu-vos que feu servir Google Ads Editor 12.4 o una versió posterior. Si utilitzeu una versió anterior, pot ser que se suprimeixin alguns dels canvis que hàgiu fet anteriorment en els URL i el seguiment en paral·lel. Obteniu informació sobre com podeu comprovar quina versió utilitzeu.

Abans de començar

És important entendre què passa quan editeu un anunci:

• En desar els canvis en un anunci, se'n crea una altra versió.
  • L'anunci nou se sotmet al procés d'aprovació habitual, que pot tardar fins a un dia laborable. Tingueu en compte que Google es reserva el dret de prioritzar les revisions per garantir l'estabilitat global del sistema.
  • No podreu reprendre la versió original de l'anunci. Heu de crear un altre anunci o bé tornar-lo a editar si voleu fer servir el text original.

Consell

En lloc d'editar l'anunci, podeu crear-ne altres des de zero per provar com funcionen alhora diverses versions del mateix anunci. D'aquesta manera, l'anunci original es continuarà publicant mentre comproveu el rendiment de les versions noves. De manera predeterminada, Google Ads mostra automàticament més sovint els anuncis que tenen un rendiment millor.

Instruccions

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Anuncis i recursos.
  3. Cerqueu l'anunci que vulgueu editar.
  4. Passeu el cursor per sobre del nom de l'anunci i feu clic a la icona de llapis Edita.
  5. Seleccioneu Edita.
  6. Modifiqueu el text de l'anunci i feu clic a Desa una versió nova.
  7. El nou anunci es revisarà, aproximadament, en un termini d'un dia laborable.

Editar el text d'un anunci

Es recomana tenir almenys tres anuncis al grup d'anuncis corresponent. Google Ads pot optimitzar el rendiment de la campanya en qüestió. Per fer-ho, mostra l'anunci que és probable que tingui el millor rendiment en resposta a cada cerca.
  1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Anuncis i recursos i, tot seguit, feu clic a Anuncis a la part superior de la pàgina.
  3. Cerqueu el grup d'anuncis que voleu editar i passeu-hi el cursor per sobre.
  4. Al quadre de diàleg, podeu editar els elements següents:
    • URL final (pàgina de destinació)
    • Títols
    • Camí de l'URL visible
    • Descripció
  5. Feu clic a Desa una versió nova. En desar l'anunci, s'actualitzarà en una versió nova i s'enviarà a revisió. Les mètriques de les versions anteriors es continuaran mostrant.

Editar el text dels anuncis de manera massiva

Per canviar el text de diversos anuncis alhora, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines, feu clic a Anuncis i recursos.
  3. Marqueu la casella situada al costat dels anuncis que vulgueu editar. També podeu seleccionar tots els anuncis marcant la casella de la barra de menú.
  4. Feu clic a Edita i, a continuació, seleccioneu Canvia els anuncis de text.
  5. Podeu fer canvis en anuncis de text ampliat i en anuncis dinàmics de cerca ampliats:
    • Edita: canvieu la descripció, el títol, el camí visible o l'URL final (pàgina de destinació).
    • Cerca i substitueix: cerqueu paraules o frases determinades i substituïu-les per d'altres.
    • Afegeix al text: afegiu text abans o després del text existent.
    • Canvia les majúscules i les minúscules: poseu el text en majúscules a l'inici de frase o de cada paraula, o poseu-lo en minúscules.
  6. Feu clic a Previsualitza per veure com quedaran les modificacions o a Aplica per editar els anuncis seleccionats.

Nota

En desar els canvis en un anunci, se'n crea una altra versió. El rendiment i les dades de les versions anteriors continuaran sent visibles. Més informació sobre l'historial de versions