Pacific Time (PST eller PDT)

Den nordamerikanske tidszone for Googles hovedkvarter i Mountain View, Californien. Din konto bruger denne tidszone, hvis du ikke valgte en anden, da du oprettede kontoen.

• Når du opretter en Google Ads-konto, kan du vælge en tidszone, som vi bruger til dine rapporter, statistikker og fakturering. Hvis du ikke har valgt en lokal tidszone, vil din konto som standard være angivet til Pacific Time, og dine rapporter og de gennemsnitlige daglige budgetcyklusser vil være baseret på denne tidszone.
  • De datoer og tidspunkter, der bruges på din konto, kan referere til Pacific Standard Time (PST) eller Pacific Daylight Time (PDT), afhængigt af årstiden. Der er en times forskel på PST mellem PDT.
  • Det er ikke muligt at ændre tidszonen for en visningskonto. Tidszonen angives på det tidspunkt, hvor kontoen oprettes. For managerkonti (MCC-konti) er det dog muligt at ændre tidszonen én gang i kontoens levetid og kun mod øst. Kontakt os, hvis du opfylder ovenstående kvalifikationsbetingelser og vil ændre tidszonen på en konto.