Hvad er forskellen på en virksomhedskonto og en personlig konto?

Google tilbyder forskellige typer brugere forskellige typer konti. Der er to primære kontotyper med hver sine specifikke tjenester:

• Google-konti (personlige konti):

• Denne kontotype giver adgang til alle Googles produkter og tjenester, f.eks. Gmail, Blogger, og siden "Min Google-aktivitet".
    • Denne kontotype kan oprettes ved brug af en hvilken som helst mailadresse, f.eks. den mailadresse, du har i din organisation, eller en hvilken som helst webmailadresse (f.eks. @yahoo.com eller @hotmail.com).
    • Ved tilmelding til Gmail oprettes der automatisk en Google-konto med en mailadresse af typen "@gmail.com".
  • Google Apps-konti (virksomhedskonti):

• Denne kontotype oprettes og bruges med dit virksomhedsmail-id (f.eks. @mit-domæne.dk).
    • Denne kontotype giver kun adgang til Gmail, Kalender, Docs, Sites, Grupper og Video

Hvis du har brugt andre Google-produkter end dem, du har adgang til med din Google Apps-konto, f.eks. Google Ads, har du allerede oprettet en "modstridende" Google-konto.