Katseltavissa oleva tuhannen näyttökerran hinta

Katseltavissa olevan tuhannen näyttökerran hinnan avulla voit tehdä hintatarjouksia näyttökerroista, joiden yhteydessä mainoksesi näkyvät katseltavissa olevassa sijainnissa. Maksat vain silloin, kun mainoksesi ovat Aktiivisen näkymän tietojen mukaan katseltavissa olevia.

• Näkyvyyttä Display-verkoston verkkosivuilla mitataan Aktiivinen näkymä -teknologialla.
  • Näyttömainos lasketaan katseltavissa olevaksi, kun 50 prosenttia mainoksesta näkyy vähintään yhden sekunnin ajan. Videomainoksen kohdalla vastaava aika on vähintään kaksi sekuntia.

Katseltavissa olevat tuhannen näyttökerran hintatarjoukset verrattuina tuhannen näyttökerran hintatarjouksiin

Tuhannen näyttökerran hintatarjoukset korvataan katseltavissa olevilla tuhannen näyttökerran hintatarjouksilla. Nykyiset kampanjat, joissa käytetään tuhannen näyttökerran hintatarjousta, muutetaan automaattisesti käyttämään katseltavissa olevia tuhannen näyttökerran hintatarjouksia. Sinun kannattaa muokata tuhannen näyttökerran hintatarjouksiasi siten, että säilytät kilpailukykysi näiden entistä arvokkaampien, katseltavissa olevien näyttökertojen hankkimisessa.

Katseltavissa olevien näyttökertojen hintatarjouksissa maksat vain näytetyistä mainoksista. Sinun kannattaa ehkä korottaa katseltavissa olevaa tuhannen näyttökerran hintatarjoustasi suhteessa tuhannen näyttökerran hintatarjoukseesi, sillä näin parannat mahdollisuuksiasi voittaa näitä uudentyyppisiä, arvokkaita näyttökertoja. Jos suurin tuhannen näyttökerran hintatarjouksesi on 1,00 €, katseltavissa olevaksi tuhannen näyttökerran lähtöhintatarjoukseksi kannattaa ehkä määrittää 1,50 € tai 2,00 €.

Lisätietoja katseltavissa olevista tuhannen näyttökerran hintatarjouksista