Cost per cada mil impressions visibles (CPM visible)

La funció d'ofertes de cost per cada mil impressions visibles (vCPM) us permet fer ofertes per a les impressions en què els anuncis es mostren en una posició visible i pagar només pels anuncis que Visualització activa considera visibles.

• La tecnologia Visualització activa s'encarrega de mesurar la visibilitat dels anuncis als llocs web de la Xarxa de Display.
  • Els anuncis es consideren "visibles" si el 50 per cent de l'anunci es mostra a la pantalla durant com a mínim un segon (en el cas dels anuncis de display) o dos (en el cas dels anuncis de vídeo).

Ofertes de vCPM en oposició a ofertes de CPM

Les ofertes de CPM visible substituiran les ofertes de CPM, i es farà la migració automàtica de les campanyes de CPM existents a aquest nou tipus d'ofertes. Us recomanem que ajusteu les ofertes de CPM per continuar sent competitiu i obtenir impressions visibles de més valor.

El fet d'establir ofertes per a les impressions visibles comporta que només pagueu pels anuncis que són visibles. Per aconseguir aquest tipus d'impressions més valuoses sol ser convenient que l'oferta de vCPM sigui superior a la de CPM. Si, per exemple, teniu una oferta de CPM màx. d'1 €, us pot convenir començar amb una oferta de vCPM d'1,50 € o de 2 €.

Més informació sobre les ofertes de CPM visible