Google-konto: Definition

Ett användarnamn och lösenord för Googles hela utbud som används för att få åtkomst till olika produkter, däribland Google Ads.

• Ditt Google-konto innehåller även information som gäller för flera produkter, som språk och vissa sekretessinställningar.
  • Du har ett Google-konto om du har skapat ett Google Ads-konto eller har loggat in på en produkt från Google.
  • Ett Google-konto kan kopplas till upp till fem Google Ads-konton, inklusive förvaltarkonton.
  • Du kan när som helst se och ändra informationen på ditt Google-konto genom att logga in på google.com/accounts

Mer om Google-konton
Felsökningsverktyg för Google Ads-inloggning
Se fler artiklar