Google-account: definitie

Een voor alle Google-producten geldende combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord die kan worden gebruikt voor toegang tot verschillende Google-producten, waaronder Google Ads.

• Uw Google-account bevat ook informatie die van toepassing is op alle producten, zoals uw voorkeurstaal en enkele privacyinstellingen.
  • Als u een Google Ads-account heeft gemaakt of zich heeft aangemeld voor toegang tot een willekeurig Google-product, heeft u daarmee een Google-account gemaakt.
  • Een Google-account kan aan maximaal vijf Google Ads-accounts worden gekoppeld, met inbegrip van manageraccounts.
  • U kunt de gegevens in uw Google-account op elk gewenst moment bekijken en wijzigen door in te loggen op google.com/accounts

Meer informatie over Google-accounts
Probleemoplosser voor inloggen bij Google Ads
Meer artikelen bekijken