Google-netværket

Alle de steder, din Google Ads-annonce kan blive vist, heriblandt Google-websites, websites, for hvilke der er indgået en samarbejdsaftale med os, og andre placeringer, f.eks. mobiltelefonapps.

• Google-netværket er inddelt i grupper for at give dig mere kontrol over, hvor dine annoncer skal vises:
    • Søgenetværket: Googles søgeresultatsider, andre Google-websites, f.eks. Google Maps og Google Shopping, og søgewebsites, der har indgået partnerskab med Google om at vise annoncer.
    • Displaynetværket: Google-websites såsom YouTube, Blogger og Gmail samt tusindvis af søgepartneres websites overalt på internettet.
  • Som standard er nye kampagner indstillet til at vise annoncer på hele netværket for at gøre dine annoncer så synlige som overhovedet muligt.
  • Hvis du oplever, at du ikke får et godt investeringsafkast fra en del af netværket, kan du udelukke enkelte websites på Displaynetværket eller ændre din annoncekampagnes netværksindstillinger, så de enten tilmeldes eller frameldes de enkelte netværk.

Få flere oplysninger om Google-netværket
Få flere oplysninger om Displaynetværket Få flere oplysninger om Søgenetværket