Etiquetatge automàtic: definició

Aquesta funció afegeix automàticament un paràmetre als vostres URL perquè pugueu fer un seguiment de les conversions fora de línia i generar informes del rendiment dels anuncis mitjançant programes de seguiment de llocs web com ara Google Analytics.

• L'etiquetatge automàtic afegeix el paràmetre "Identificador de clic de Google" (GCLID) a l'URL en què els vostres clients fan clic perquè pugueu esbrinar quin anunci correspon a cada visita al vostre lloc web.
  • Google Analytics i programes similars poden utilitzar la informació dels URL etiquetats automàticament per indicar-vos quines paraules clau de Google Ads atrauen els visitants al vostre lloc web, a quina campanya pertany cada paraula clau i el cost que té cada clic. També podeu fer servir aquesta informació per importar conversions complexes a Google Ads, ja siguin en línia o fora de línia.

Consell

Si utilitzeu una API, el paràmetre GCLID també pot enviar més informació sobre cada clic a l'informe de rendiment de clics de l'API de Google Ads.

Com es pot desactivar l'etiquetatge automàtic

L'etiquetatge automàtic està activat de manera predeterminada per als comptes nous. Per comprovar l'estat de l'etiquetatge automàtic, així com desactivar-lo, aneu a la configuració del compte.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a Administració al menú de pàgines de l'esquerra.
  2. Seleccioneu Configuració del compte entre les opcions disponibles.
  3. Al menú "Configuració del compte", seleccioneu el menú desplegable Etiquetatge automàtic.
  4. Assegureu-vos que la casella que hi ha al costat de l'opció "Etiqueta l'URL en què els usuaris fan clic des del meu anunci" estigui marcada. Si és el cas, vol dir que l'etiquetatge automàtic està activat. A fi de canviar la configuració, marqueu la casella per activar-lo o desmarqueu-la per desactivar-lo.
  5. Feu clic a Desa.
Nota: quan creeu una acció de conversió, l'etiquetatge automàtic s'activarà automàticament si encara no feu servir el seguiment de conversions multicompte. Si utilitzeu el seguiment de conversions multicompte, haureu d'activar l'etiquetatge automàtic manualment en cadascun dels comptes secundaris seguint els passos anteriors.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now