Kohdistustapa

Menetelmä, jonka avulla mainoksesi yhdistetään mahdollisiin näyttöpaikkoihin. Avainsanat ja sijoittelut ovat yleisimpiä kohdistustapoja.

• Voit käyttää kussakin mainosryhmässä useita kohdistusmenetelmiä, kuten avainsanoja ja ohjattuja sijoitteluja.
  • Display-verkostossa voit valita kunkin yksittäisen mainosryhmän kohdalla, haluatko lisätä mainosten näyttämistä varten kohdistustavan ja määrittää hintatarjoukset vai määrittää vain hintatarjoukset. Jos esimerkiksi lisäät mainosryhmään sijoitteluja, voit valita toisen seuraavista vaihtoehdoista:
    • Näytä mainoksia ainoastaan näissä sijoitteluissa (oletus): mainoksesi kohdistetaan valitsemasi tavan mukaan ja niitä näytetään vain, jos ne vastaavat jotakin lisäämistäsi sijoitteluista.
    • Näytä mainoksia kaikissa kelvollisissa sijoitteluissa: näytä mainoksia muiden kohdistustapojen perusteella, mutta määritä tälle tavalle hintatarjoukset kasvattaaksesi mainosten näkymisen todennäköisyyttä.

Lisätietoja kohdistustapojen vaikutuksesta.