Mètode de segmentació

Els mètodes de segmentació determinen on es poden publicar els anuncis i qui els pot veure. Podeu utilitzar més d'un mètode de segmentació per a un mateix grup d'anuncis (per exemple, paraules clau i emplaçaments gestionats).

A la Xarxa de Display, per a cada grup d'anuncis individual, podeu decidir si voleu afegir un mètode de segmentació per mostrar els anuncis i definir ofertes, o bé només definir ofertes. Per exemple, si afegiu emplaçaments a un grup d'anuncis, podeu triar una d'aquestes opcions:

• Mostra anuncis únicament en aquests emplaçaments (opció predeterminada): els vostres anuncis s'orienten segons el mètode de segmentació que seleccioneu i només es mostren si hi ha una correspondència amb un dels emplaçaments que heu afegit.
  • Mostra anuncis en tots els emplaçaments aptes: els anuncis es mostren en funció dels altres mètodes de segmentació que també feu servir, però defineix les ofertes en aquest mètode per augmentar les vostres possibilitats de mostrar-los als emplaçaments.

Obteniu més informació sobre els efectes dels mètodes de segmentació.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now