Find din annoncestatus

Annoncer, der er under gennemgang

Tjek din annonces status, og få hjælp, hvis der er behov for det. I de fleste tilfælde fuldføres gennemgangen inden for én hverdag, men hvis der er behov for en grundigere gennemgang, kan det i nogle tilfælde tage længere tid.

I kolonnen "Status" på siden Annoncer kan du se, om en annonce er aktiv, og årsagen til den aktuelle status. Status for en annonce afspejler ændringer, som du foretager af den pågældende annonce eller dens kampagne, og om denne annonce er blevet gennemgået i henhold til Google Ads-politikkerne.

Vejledning

Sådan finder du din annonces status

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og aktiver på sidemenuen.
  3. I kolonnen "Status" kan du se annoncens status.

Sådan fortolker du din annonces status

I kolonnen "Status" på siden Annoncer kan du se oplysninger om den aktuelle status for din annonce på det tidspunkt, hvor du logger ind. Der er følgende mulige annoncestatusser:

• Sat på pause
  • Afventer
  • Afsluttet
  • Fjernet
  • Under gennemgang
  • Kvalificeret
  • Kvalificeret (begrænset)
  • Ikke kvalificeret
  • Afvist

Fire annoncestatusser, som du kan styre:

• Sat på pause: Annoncen er ikke kvalificeret, fordi du har sat den på pause. Hvis du sætter en annonce på pause, betyder det, at den ikke bliver vist eller akkumulerer nye omkostninger, før den genaktiveres, så visningen af den kan genoptages. Du kan også se "Kampagne sat på pause" eller "Annoncegruppe sat på pause" på siden Annoncer, hvis du har sat den kampagne eller annoncegruppe, der indeholder annoncen, på pause. Klik på ikonet med tre prikker i navigationspanelet, og vælg "Vis elementer, der er sat på pause" for at se, hvilke kampagner og annoncegrupper der er sat på pause. Annoncer bliver gennemgået, selvom de er sat på pause. Vi gennemgår annoncer, der er sat på pause, for at sikre, at de overholder Google Ads-politikkerne og gældende love, men det er også for at sikre, at annoncer, der bliver kvalificeret under gennemgangen, kan blive vist så hurtigt som muligt, når du genoptager dem.
  • Afventer: Annoncen er ikke kvalificeret, men visningen er planlagt til at starte på et senere tidspunkt. Du kan også se "Kampagne afventer" eller "Annoncegruppe afventer" på siden Annoncer, hvis den kampagne eller annoncegruppe, der indeholder annoncen, afventer.
  • Afsluttet: Annoncen er ikke kvalificeret, fordi den planlagte slutdato er passeret. Du kan også se "Kampagne afsluttet" eller "Annoncegruppe afsluttet" på siden Annoncer, hvis den kampagne eller annoncegruppe, der indeholder annoncen, er afsluttet.
  • Fjernet: Annoncen er ikke kvalificeret, fordi du har fjernet den. Hvis du fjerner en annonce, betyder det, at den ikke bliver vist eller akkumulerer nye omkostninger, før den genaktiveres. Du kan også se "Kampagne fjernet" eller "Annoncegruppe fjernet" på siden Annoncer, hvis du har fjernet den kampagne eller annoncegruppe, der indeholder annoncen. Klik på ikonet med tre prikker i navigationspanelet, og vælg "Vis fjernede elementer" for at se, hvilke kampagner og annoncegrupper der er sat på pause.
Bemærk! Under gennemgang er en status, som gives til annoncer, der er ved at blive gennemgået for at sikre, at indholdet er sikkert og relevant, og at de overholder annonceringspolitikkerne.
Google gennemgår de fleste annoncer inden for én hverdag. I mere komplicerede tilfælde kan det dog tage længere tid. Tjek din annonces status, hvis annoncen har været under gennemgang i mere end én hel hverdag. Af hensyn til systemets generelle driftssikkerhed forbeholder Google sig retten til prioritering mht. annoncegennemgange.