Skapa en ny textannons

Viktigt
  • Från den 30 juni 2022 kan du inte längre skapa eller redigera utökade textannonser.
  • Utökade textannonser fortsätter visas, och du kan fortfarande se rapporter om resultatet.
  • Du kan fortfarande pausa och återuppta utökade textannonser. Du kan även ta bort dem vid behov.
  • Vi vill uppmuntra dig att övergå till responsiva sökannonser.
  • Läs mer om denna ändring för utökade textannonser

Textannonser stöds inte längre i söknätverket och Display-nätverket. Du kan dock fortfarande visa befintliga standardtextannonser. Om du har standardtextannonser bör du ta bort dem och i stället skapa responsiva sökannonser, vilket är ett bättre sätt att nå människor eftersom de automatiskt anpassas till miljontals appar och webbplatser.

Med en responsiv sökannons kan du

• lägga till en tredje rubrik
  • lägga till en andra beskrivning
  • använda upp till 90 tecken för varje beskrivning.
Läs mer under Om responsiva sökannonser.