Credit-kortin poistaminen ja vaihtaminen

Tililläsi on aina oltava ensisijainen maksutapa määritettynä. Näin varmistetaan, että mainoksista voidaan aina maksaa automaattisesti. Voit vaihtaa tai poistaa käyttämäsi credit-kortin, kunhan tililläsi on toinen maksutapa valittuna.

Jos haluat lopettaa mainostamisen, keskeytä kampanjasi.

Vinkki: Lisää varakortti

Suosittelemme, että lisäät varamaksutavan. Näin vältät hylätyistä maksuista johtuvat mainosten keskeytykset. Jos ensisijainen maksutapasi ei jostain syystä toimi, veloitamme varakorttiasi, jotta mainoksesi pysyvät näkyvissä.

Huom. Jos korttisi myöntäjä tai pankkisi sijaitsee Euroopan talousalueella, sinulta saatetaan edellyttää ylimääräistä todennusprosessia kortin omistajuuden vahvistamiseksi. Tämä ylimääräinen todennus voi tapahtua esimerkiksi puhelimeen lähetettävällä kertakäyttökoodilla.  Kortin myöntäjä tai pankki voi edellyttää lisävahvistusta, kun teet maksuja, lisäät uuden credit- tai debit-kortin tai milloin tahansa muulloin, kun kortin myöntäjä tai pankki katsoo sen tarpeelliseksi.

Google noudattaa Euroopan talousalueella toimiville pankeille ja maksujen käsittelijöille PSD2-maksupalveludirektiivissä asetettuja uusia turvallisuusvaatimuksia. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä suoraan korttisi myöntäjään tai pankkiisi.

Ensisijaisena maksutapana käytettävän credit-kortin vaihtaminen

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Klikkaa Maksutavat.
  3. Klikkaa Lisää uusi maksutapa.
  4. Näet kaikki maksutavat, jotka ovat käytettävissä tililläsi. Ne perustuvat yrityksen osoitteeseen, tilin valuuttaan ja maksutapaan (automaattiset maksut).
  5. Määritä maksutiedot ja valitse Tallenna.
  6. Määritä seuraavaksi tämä maksutapa ensisijaiseksi maksutavaksi klikkaamalla avattavasta Valitse…-valikosta Ensisijainen.
  7. Etsi aiempi maksutapasi ja valitse Poista.

Siirry laskutusyhteenvetoon

Ensisijaisen maksutavan vaihtaminen

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Klikkaa Maksutavat.
  3. Klikkaa ensisijaisen maksutavan kortin alareunasta Poista.
  4. Sinun on korvattava maksutapa toisella maksutavalla, joka on jo tallennettu tilillesi, tai lisättävä uusi maksutapa.
  5. Kun olet lisännyt korvaavan maksutavan, klikkaa Tallenna ja poista.
  6. Näkyviin tulee valintaikkuna, jossa vahvistetaan, että ensisijainen maksutapasi on poistettu ja että aiemmin erääntyneet saldot veloitetaan lisäämältäsi ensisijaiselta maksutavalta.

Siirry laskutusyhteenvetoon

Jos ensisijainen maksutapa on liitetty muihin tilauksiin ja palveluihin, et voi poistaa sitä.

Huom. Käyttäjät tarvitsevat tällaisten muutosten tekemiseen järjestelmänvalvojan luvat tai maksuprofiilin muokkausoikeudet.

Seuraava vaihe