Inloggen op Google Ads

Binnenkort worden er wijzigingen aangebracht in het inlogproces voor Google Ads Editor. Klik hier voor meer informatie over wat u moet doen om deze wijzigingen een stap voor te blijven.

Google Ads logo Aanmelden voor Google Ads

Zo te zien heeft u nog geen account. U kunt zich hieronder aanmelden of gratis gepersonaliseerde support krijgen van een Google Ads-expert.

Nu starten

In dit artikel leest u hoe u kunt inloggen op uw Google Ads-account. U komt ook meer te weten over aanvullende inlogopties en krijgt andere relevante informatie om in te loggen bij Google Ads.

Ondervindt u problemen bij het inloggen? Ga naar de probleemoplosser.

Inloggen met uw account

Controleer eerst of u de meest recente versie van uw browser gebruikt. Google Ads werkt met de meest recente versies van Firefox, Internet Explorer, Safari en Chrome. Informatie over het downloaden van deze browsers.

Inloggen bij Google Ads:

1. Ga naar de Google Ads-homepage.
  2. Klik op de link Inloggen in de rechterbovenhoek van de pagina.
  3. Geef in het veld E-mail het e-mailadres van uw Google-account, het alternatieve e-mailadres of uw Gmail-gebruikersnaam op.
  4. Geef uw wachtwoord op in het veld Wachtwoord.
  5. Klik op Inloggen.

Een inlogprobleem oplossen

How to Sign into Google Ads

Aanvullende inlogopties

Toegang tot meerdere Google Ads-accounts vanuit hetzelfde Google-account

Als u een Google-account heeft, kunt u meerdere Google Ads-accounts openen zonder telkens uit en opnieuw in te loggen. U koppelt deze Google Ads-accounts dan aan het e-mailadres van het Google-account. Dit is handig als u meerdere bedrijven beheert met afzonderlijke Google Ads-accounts, maar geen nieuwe Google-accounts (of e-mailadressen) voor elk van die Google Ads-accounts wilt maken.

Opmerking

Als u een manageraccount heeft, kunt u voor uw manageraccount en uw Google Ads-accounts hetzelfde e-mailadres gebruiken.

Naar een ander Google Ads-account overschakelen zonder uit te loggen:

1. Klik op uw profielfoto rechtsboven.
  2. U ziet een lijst van Google Ads-accounts die aan uw huidige Google-account zijn gekoppeld.
  3. Klik op het account dat u wilt openen.

Als uw Google Ads-accounts aan verschillende Google-accounts zijn gekoppeld, heeft u ook zonder dat u opnieuw hoeft uit en in te loggen toegang tot deze verschillende Google-accounts en de bijbehorende Google Ads-accounts.

Inloggen bij meerdere Google-accounts:

1. Klik op uw profielfoto rechtsboven.
  2. Klik op Google-account toevoegen.
  3. Geef het e-mailadres op voor het account en klik op Volgende.
  4. Geef het wachtwoord op voor het account en klik op Volgende.

Zodra u bij meer dan één account in dezelfde browser bent ingelogd, kunt u van het ene naar het andere account overschakelen door op uw profielafbeelding bovenaan de pagina te klikken en het account te selecteren dat u wilt openen. Als u inlogt op een account dat nog niet is gekoppeld aan een Google Ads-account, wordt u naar een inlogpagina voor Google Ads geleid.

Houd rekening met het volgende:

• Met de functie voor toegang tot meerdere accounts voegt u uw accountgegevens niet samen. Via het ene account heeft u ook geen toegang tot het andere account.
  • We raden u aan de functie voor toegang tot meerdere accounts alleen te gebruiken op apparaten die u niet met anderen deelt.
  • Als u een bureau bent of meerdere Google Ads-accounts beheert, kan een manageraccount u tijd besparen omdat u al uw Google Ads-accounts vanuit één account kunt bekijken en eenvoudig kunt beheren. Meer informatie over hoe u een manageraccount maakt.

Inloggen met een ander e-mailadres voor uw Google-account

Als u een alternatief e-mailadres aan uw Google-account heeft toegevoegd, kunt u dat alternatieve e-mailadres gebruiken om in te loggen bij Google Ads. Het wachtwoord is in dit geval hetzelfde als het wachtwoord voor uw primaire e-mailadres.

Tips

• Uw Google-account biedt toegang tot de meeste Google-producten, daarom raden we u aan uw wachtwoord met niemand te delen.
  • Schakel verificatie in twee stappen in uw Google-account in voor aanvullende beveiliging. Dit verificatieproces vereist dat u beschikt over uw telefoon (of back-upverificatiecodes als u geen beschikking heeft over uw telefoon), gebruikersnaam en wachtwoord wanneer u inlogt op uw account.
  • Door een actueel hersteltelefoonnummer toe te voegen, kunt u eenvoudig de toegang tot uw account herstellen. Meer informatie over hoe u uw hersteltelefoonnummer toevoegt aan uw account.