Så fungerar Google-konton

Med ett Google-konto får du åtkomst till de flesta av Googles produkter, som AdWords, Gmail och YouTube, med samma användarnamn och lösenord.

Ta reda på om du har ett Google-konto

Om du redan använder en Google-produkt, till exempel Gmail, har du ett Google-konto.

Om du inte vet om du har registrerat dig för någon av våra produkter kan du ta reda på det genom att besöka sidan för ändring av Google-kontots lösenord. Ange en e-postadress som du kan ha använt för att öppna ett Google-konto. Om vi inte känner igen den får du ett meddelande direkt. Under meddelandet finns en länk som du kan klicka på för att öppna ett Google-konto med den e-postadressen.

Om vi ser att din e-postadress är kopplad till ett Google-konto skickar vi e-post med en länk för att återställa Google-kontots lösenord.

Vad du behöver för att öppna ett Google-konto

Om du inte har ett Google-konto men har en e-postadress kan du skapa ett Google-konto med hjälp av den e-postadressen. Om du inte har en e-postadress kan du skapa en med Gmail på https://accounts.google.se/SignUp