Diverses maneres de fer un seguiment de les conversions

Quan publiqueu anuncis amb Google Ads, és possible que vulgueu veure si els clics al vostre anunci han fet que un client dugui a terme una acció concreta, com ara comprar al lloc web, trucar a la vostra empresa o baixar una aplicació.

El primer pas per fer un seguiment de les conversions és triar el tipus de conversió de què voleu fer un seguiment.

Nota: si no teniu experiència amb el seguiment de conversions i voleu saber com funciona, llegiu l'article Sobre el seguiment de conversions.

Triar el tipus de conversió de què voleu fer un seguiment

A l'esquerra, localitzeu el tipus de conversió de què voleu fer un seguiment i, a continuació, seguiu l'enllaç de la dreta per veure les instruccions:

Si voleu fer el seguiment de:

Seguiu aquests passos:

Compres al lloc web, registres al butlletí d'informació, clics en botons o altres accions al lloc web.

Més informació sobre les categories de conversió actualitzades

Configurar el seguiment de conversions en un lloc web.
Instal·lacions de la vostra aplicació o compres des de l'aplicació per part dels clients

Trieu una o diverses de les opcions següents:

Conversions web o d'aplicacions de Google Analytics 4. Trieu una o diverses de les opcions següents:
Trucades telefòniques.

Trieu una o diverses de les opcions següents:

Conversions fora de línia, com ara visites a la botiga o trucades després de publicar l'anunci. Fer un seguiment de les conversions fora de línia.

Consell avançat: feu un seguiment de diversos tipus de conversions

Voleu fer un seguiment de més d'un tipus de conversió dels enumerats anteriorment? Només cal que configureu una acció de conversió diferent per a cada tipus de conversió del qual vulgueu fer el seguiment. Per exemple, podeu configurar una acció de conversió per fer un seguiment de les compres fetes al lloc web i una altra per fer un seguiment de les trucades fetes des dels anuncis.

També podeu configurar diverses accions de conversió per a cada font de conversió. Per exemple, suposem que voleu fer un seguiment de dues accions diferents al vostre lloc web: compres i subscripcions al butlletí d'informació. Podeu configurar dues accions de conversió: una per a les compres i una altra per als registres.

Si feu un seguiment de diverses accions de conversió, considereu la possibilitat de fer servir l'opció de configuració predeterminada del compte per triar quines conversions s'han d'incloure a la columna "Conversions" dels informes. Més informació sobre els objectius de conversió predeterminats del compte

Tanca la cerca
Aplicacions de Google