Canviar la freqüència amb què s'efectuen els càrrecs

Teniu problemes per entendre o identificar un càrrec de Google Ads? Utilitzeu aquesta eina de resolució de problemes per a càrrecs de Google Ads no identificats.

Amb l'opció Pagaments automàtics, us cobrem quan el vostre compte arriba a un import predeterminat (que s'anomena llindar de pagament) i el primer dia del mes. El llindar de pagament pot augmentar si tendiu a assolir aquest límit abans del proper càrrec automàtic. Per exemple, si teniu un llindar de 50 euros i hi arribeu diverses vegades, és possible que el llindar augmenti fins als 200 euros o més.

Consultar el llindar de pagament del vostre compte

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Per trobar el llindar de pagament del compte, seguiu aquests passos:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Feu clic a Resum.
  3. A la pàgina "Resum" es mostrarà el saldo actual.
  4. La pestanya "Pròxim pagament automàtic" pot mostrar el llindar de pagament i el pròxim pagament automàtic programat.

Ves a Resum de facturació

Canviar la freqüència amb què s'efectuen els càrrecs

És possible que alguns usuaris tinguin l'opció d'augmentar el llindar de pagament per sobre de l'import recomanat pel sistema. Aquesta opció permetrà que s'apliquin menys càrrecs (tot i que poden ser més alts) cada mes.

Per comprovar si aquesta opció s'ha activat al vostre compte i fer canvis al valor del llindar, seguiu aquests passos:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Seleccioneu Configuració.
  3. Obriu la secció "Forma de pagament" i feu clic a l'enllaç Edita el llindar per veure l'import del llindar recomanat i actualitzar el límit.
  4. Per definir el llindar de pagament en l'import recomanat, feu clic a Utilitza l'import recomanat i, tot seguit, a Desa.
  5. També podeu definir qualsevol altre import del llindar de pagament fins a un valor recomanat. Quan estigueu, feu clic a Desa.

Recordatori: si deveu cap cost, se us cobrarà cada mes en la mateixa data que al darrer pagament automàtic, encara que no hàgiu arribat al llindar de pagament.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Drive Revenue with Optiscore

Want to improve account health and drive business goals? Learn from industry & Google experts on how to drive revenue with the help of Optimization Score & Auto Apply Recommendations.

Register Now