Conèixer les opcions de facturació

OOO Google (Google Russia) filed for bankruptcy in Russia in June 2022 and is no longer operating. On 18 October 2023, the bankruptcy court announced the start of the liquidation phase of Google Russia’s bankruptcy proceedings. During this phase, a court-appointed liquidator will manage Google Russia and its liquidation.

These insolvency proceedings are governed by the Insolvency Law of the Russian Federation. More information about these proceedings is available on the court’s website (link) and the official bankruptcy register (link).

A l'hora de configurar la informació de pagament a Google Ads, hi ha dues coses que heu de tenir en compte: l'opció de configuració de pagament i la forma de pagament.

Opció de configuració de pagament: com pagueu

Es tracta de la manera com feu els pagaments. Quan us registreu per obtenir un compte de Google Ads nou, en funció del país, de la moneda i de la forma de pagament que trieu, les opcions de configuració de pagament són:

• Pagaments automàtics: se us fa un càrrec automàticament després de publicar els anuncis, ja sigui el primer dia de cada mes o bé quan arribeu a un import predefinit (conegut com el llindar), el que passi primer. També podeu fer els pagaments en qualsevol moment per controlar els costos. Nota: Google ja no accepta les targetes de prepagament per als pagaments automàtics.
  • Pagaments manuals: pagueu els costos futurs quan voleu. Amb aquesta opció de configuració, efectueu el pagament abans que es publiquin els anuncis. A continuació, a mesura que els anuncis es publiquin i n'acumuleu els costos, el crèdit del pagament disminuirà. Quan s'esgoti el pagament, els anuncis es deixaran de publicar.

Podeu canviar l'opció de configuració de pagament del compte d'automàtic a manual, i viceversa, a la pàgina Configuració de facturació del compte. Per canviar l'opció de configuració de pagament:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Billing Icon.
  2. Feu clic a Configuració.
  3. Obriu la secció "Modalitat de pagament" i, a continuació, feu clic per obrir "Opcions de pagament alternatives" a fi de veure altres opcions que teniu disponibles.
  4. Seguiu els passos que s'indiquen a la finestra emergent per confirmar el canvi.
Nota: només els usuaris amb accés administratiu o d'edició al perfil de pagaments poden fer aquest canvi. Per comprovar quin tipus d'accés teniu, feu clic a la icona Facturació Billing Icon, seleccioneu Configuració i, tot seguit, obriu la secció "Usuaris de pagaments".

Si teniu més d'un compte de Google Ads, és possible que aquesta funció no estigui disponible en tots.

Facturació mensual (línia de crèdit) (disponible per als clients aptes que contractin amb Google Ireland): algunes empreses són aptes per obtenir una línia de crèdit de Google si compleixen determinats requisits. Amb aquesta opció de configuració, primer acumuleu costos, després rebeu una factura mensual i, finalment, pagueu amb un xec o una transferència bancària. Heu d'efectuar els pagaments en el termini que hàgiu acordat amb Google, de conformitat amb els termes i condicions. Obteniu més informació sobre la facturació mensual.

Forma de pagament: amb què pagueu

Es tracta del mitjà que utilitzeu per pagar les factures, com ara una targeta de crèdit o de dèbit. Les opcions que tingueu disponibles dependran del país (el que consti a l'adreça de l'empresa) i de la moneda que hàgiu seleccionat per al compte de Google Ads. Consulteu les vostres opcions de pagament.

Informació de l'IVA

Tots els anunciants de Google que efectuen els pagaments mitjançant transferència bancària i tenen una adreça de facturació a Ucraïna estan subjectes als càrrecs de l'impost sobre el valor afegit (IVA) segons la taxa impositiva actual d'Ucraïna del 20 %, en virtut de la legislació d'aquest país.

Si el vostre compte està registrat a Google Ucraïna, d'acord amb les regulacions fiscals d'aquest país, quan compreu béns o serveis d'una empresa que opera segons el règim fiscal general, pagueu l'IVA inclòs als preus dels productes o serveis. Com que "Google Ucraïna" està subjecte al règim fiscal general, també pagueu l'IVA de Google Ads.

Si Google Ireland gestiona el vostre compte i pagueu amb targeta de crèdit, Google cobrarà un 20 % d'IVA als clients que tinguin l'estatus fiscal de persona física o d'empresari individual, l'estatus del registre de l'IVA dels quals s'hagi definit en "No registrat".

Per obtenir més informació sobre els impostos, visiteu aquesta pàgina.

A l'hora de configurar la informació de pagament a Google Ads, hi ha dues coses que heu de tenir en compte: la configuració de pagament i la forma de pagament. La forma de pagament determina com pagueu, mentre que la configuració de pagament determina quan pagueu.

En general, el país i la moneda determinen les formes de pagament i la configuració de pagament que estan disponibles per al vostre compte. Ara bé, en alguns casos pot passar que una forma o una configuració de pagament que normalment estiguin disponibles per al vostre país o moneda deixin d'estar-ho temporalment al compte.

Configuració de pagament: quan pagueu

Es tracta de la manera com feu els pagaments. Les opcions disponibles són:

• Pagaments automàtics: se us fa un càrrec automàticament després de publicar els anuncis, ja sigui el primer dia de cada mes o bé quan arribeu a un import predefinit (el llindar), el que passi primer. També podeu fer els pagaments en qualsevol moment per controlar els costos. Nota: Google ha deixat d'acceptar les targetes de prepagament per als pagaments automàtics.
  • Pagaments manuals: pagueu els costos futurs quan voleu. Amb aquesta opció de configuració, efectueu el pagament abans que es publiquin els anuncis. A continuació, a mesura que els anuncis es publiquin i n'acumuleu els costos, el crèdit del pagament disminuirà. I, quan s'hagi exhaurit, els anuncis deixaran de publicar-se.
    L'opció de configuració de pagaments manuals no està disponible per als comptes nous als països ni als territoris que s'enumeren a continuació. Si no trobeu aquesta opció en crear el compte, haureu de continuar amb l'opció de pagaments automàtics per acabar de crear-lo. El compte no es pot canviar als pagaments manuals en aquests països i territoris.

Països i territoris
    Amèrica Àfrica Europa Orient Mitjà Àsia-Pacífic
    • Anguilla
    • Antigua i Barbuda
    • Aruba
    • Bahames
    • Barbados
    • Belize
    • Bermudes
    • Canadà
    • Illes Caiman
    • Xile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Equador
    • Guaiana Francesa
    • Grenada
    • Guadalupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haití
    • Jamaica
    • Montserrat
    • Antilles Neerlandeses
    • Nicaragua
    • Panamà
    • Paraguai
    • Puerto Rico
    • Saint Lucia
    • Saint Vincent i les Grenadines
    • Saint-Pierre-et-Miquelon
    • Surinam
    • Trinitat i Tobago
    • Estats Units
    • Illes Perifèriques Menors dels EUA
    • Uruguai
    • Veneçuela
    • Illes Verges (britàniques)
    • Illes Verges nord-americanes

* Antàrtida

• Angola
    • Benín
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Cap Verd
    • República Centreafricana
    • Comores
    • Congo
    • Congo, República Democràtica del
    • Côte d’Ivoire
    • Guinea Equatorial
    • Eritrea
    • Etiòpia
    • Gabon
    • Gàmbia
    • Ghana
    • Guinea Bissau
    • Kènia
    • Lesotho
    • Libèria
    • Líbia
    • Madagascar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauritània
    • Maurici
    • Mayotte
    • Moçambic
    • Namíbia
    • Níger
    • Reunió
    • Ruanda
    • São Tomé i Príncipe
    • Senegal
    • Seychelles
    • Sierra Leone
    • Somàlia
    • República de Sud-àfrica
    • Swazilàndia
    • Tanzània
    • Togo
    • Tunísia
    • Sàhara Occidental
    • Zàmbia
    • Albània
    • Andorra
    • Àustria
    • Bèlgica
    • Bòsnia i Hercegovina
    • Bulgària
    • Croàcia
    • Xipre
    • República Txeca
    • Dinamarca
    • Estònia
    • Illes Fèroe
    • Finlàndia
    • França
    • Geòrgia
    • Alemanya
    • Gibraltar
    • Grècia
    • Groenlàndia
    • Hongria
    • Islàndia
    • Irlanda
    • Itàlia
    • Liechtenstein
    • Lituània
    • Luxemburg
    • Macedònia
    • Malta
    • Moldàvia
    • Mònaco
    • Països Baixos
    • Noruega
    • Polònia
    • Portugal
    • San Marino
    • Sèrbia
    • Eslovàquia
    • Eslovènia
    • Espanya
    • Svalbard i Jan Mayen
    • Suècia
    • Suïssa
    • Regne Unit
    • Armènia
    • Bahrain
    • Egipte
    • Iraq
    • Israel
    • Jordània
    • Líban
    • Qatar
    • Aràbia Saudita
    • Tadjikistan
    • Turkmenistan
    • Emirats Àrabs Units
    • Samoa Nord-americana
    • Austràlia
    • Bhutan
    • Brunei
    • Cambodja
    • Timor Oriental
    • Fiji
    • Polinèsia Francesa
    • Territoris Australs Francesos
    • Guam
    • Hong Kong
    • Japó
    • República Democràtica Popular de Laos
    • Macau
    • Malàisia
    • Maldives
    • Micronèsia
    • Mongòlia
    • Myanmar
    • Nauru
    • Nepal
    • Nova Caledònia
    • Nova Zelanda
    • Niue
    • Norfolk
    • Illes Mariannes Septentrionals
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Nova Guinea
    • Samoa
    • Singapur
    • Illes Salomó
    • Illes Geòrgia del Sud i Sandwich del Sud
    • Tokelau
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis i Futuna

Pot ser que pugueu canviar la configuració de pagament del compte entre els pagaments automàtics i els manuals a la pàgina Configuració de facturació del compte. L'opció de canviar dels pagaments automàtics als manuals només és possible als països on l'opció de pagament manual està disponible. Si actualment utilitzeu els pagaments manuals i aquesta opció deixa d'estar disponible al vostre país, només podreu canviar als pagaments automàtics i ja no podreu tornar a canviar als pagaments manuals. Obteniu més informació sobre la disponibilitat de l'opció de pagaments manuals.

Per canviar l'opció de configuració de pagament:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
    2. A la barra de cerca de la part superior de la pàgina d'inici, escriviu Configuració i seleccioneu Configuració > Facturació.
      • També podeu prémer les tecles de drecera G B per anar directament a Facturació.
    3. A la secció "Compte de pagaments", feu clic a la icona d'edició Opció de configuració d'edició (icona de llapis) que hi ha al costat de "Forma de pagament".
    4. Seleccioneu l'opció de configuració de pagament que vulgueu al menú desplegable.
    5. Seguiu els passos que s'indiquen a la finestra emergent per confirmar el canvi.

Nota: només els usuaris amb accés administratiu o d'edició al perfil de pagaments poden fer aquest canvi. Per comprovar el tipus d'accés que teniu, a la barra de cerca de la part superior de la pàgina d'inici, escriviu Configuració per seleccionar Configuració > Facturació i desplaceu-vos fins a la part inferior de la pàgina, a la secció "Usuaris de pagaments".

Recordeu que, si teniu més d'un compte de Google Ads, és possible que aquesta funció no estigui disponible en tots.

• Facturació mensual (línia de crèdit): les empreses que compleixen determinats requisits són aptes per utilitzar una línia de crèdit de Google. Amb aquesta opció de configuració, primer acumuleu costos, després rebeu la factura mensual corresponent i, finalment, pagueu amb un xec o una transferència bancària. Heu d'efectuar els pagaments en el termini que hàgiu acordat amb Google i de conformitat amb els termes i condicions. Més informació sobre la facturació mensual

Forma de pagament: amb què pagueu

Es tracta del mitjà que utilitzeu per pagar les factures, com ara una targeta de crèdit o de dèbit. Les opcions que tingueu disponibles dependran del país (el que consti a l'adreça de l'empresa) i de la moneda que hàgiu seleccionat per al compte de Google Ads. Consulteu les vostres opcions de pagament.

Enllaços relacionats
A l'hora de configurar la informació de pagament a Google Ads, hi ha dues coses que heu de tenir en compte: l'opció de configuració de pagament i la forma de pagament.

Opció de configuració de pagament: com pagueu

Es tracta de la manera com feu els pagaments. Les opcions disponibles són:

• Pagaments automàtics: se us fa un càrrec automàticament després de publicar els anuncis, ja sigui el primer dia de cada mes o bé quan arribeu a un import predefinit (el llindar), el que passi primer. També podeu fer els pagaments en qualsevol moment per controlar els costos. Nota: Google ja no accepta les targetes de prepagament per als pagaments automàtics.
  • Pagaments manuals: pagueu els costos futurs quan voleu. Amb aquesta opció de configuració, efectueu el pagament abans que es publiquin els anuncis. A continuació, a mesura que els anuncis es publiquin i n'acumuleu els costos, el crèdit del pagament disminuirà. I, quan s'hagi exhaurit, els anuncis deixaran de publicar-se.
    L'opció de configuració de pagaments manuals no està disponible per als comptes nous als països ni als territoris que s'enumeren a continuació. Si no trobeu aquesta opció en crear el compte, haureu de continuar amb l'opció de pagaments automàtics per acabar de crear-lo. El compte no es pot canviar als pagaments manuals en aquests països i territoris.

Països i territoris
    Amèrica Àfrica Europa Orient Mitjà Àsia-Pacífic
    • Anguilla
    • Antigua i Barbuda
    • Aruba
    • Bahames
    • Barbados
    • Belize
    • Bermudes
    • Canadà
    • Illes Caiman
    • Xile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Equador
    • Guaiana Francesa
    • Grenada
    • Guadalupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haití
    • Jamaica
    • Montserrat
    • Antilles Neerlandeses
    • Nicaragua
    • Panamà
    • Paraguai
    • Puerto Rico
    • Saint Lucia
    • Saint Vincent i les Grenadines
    • Saint-Pierre-et-Miquelon
    • Surinam
    • Trinitat i Tobago
    • Estats Units
    • Illes Perifèriques Menors dels EUA
    • Uruguai
    • Veneçuela
    • Illes Verges (britàniques)
    • Illes Verges nord-americanes

* Antàrtida

• Angola
    • Benín
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Cap Verd
    • República Centreafricana
    • Comores
    • Congo
    • Congo, República Democràtica del
    • Côte d’Ivoire
    • Guinea Equatorial
    • Eritrea
    • Etiòpia
    • Gabon
    • Gàmbia
    • Ghana
    • Guinea Bissau
    • Kènia
    • Lesotho
    • Libèria
    • Líbia
    • Madagascar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauritània
    • Maurici
    • Mayotte
    • Moçambic
    • Namíbia
    • Níger
    • Reunió
    • Ruanda
    • São Tomé i Príncipe
    • Senegal
    • Seychelles
    • Sierra Leone
    • Somàlia
    • República de Sud-àfrica
    • Swazilàndia
    • Tanzània
    • Togo
    • Tunísia
    • Sàhara Occidental
    • Zàmbia
    • Albània
    • Andorra
    • Àustria
    • Bèlgica
    • Bòsnia i Hercegovina
    • Bulgària
    • Croàcia
    • Xipre
    • República Txeca
    • Dinamarca
    • Estònia
    • Illes Fèroe
    • Finlàndia
    • França
    • Geòrgia
    • Alemanya
    • Gibraltar
    • Grècia
    • Groenlàndia
    • Hongria
    • Islàndia
    • Irlanda
    • Itàlia
    • Liechtenstein
    • Lituània
    • Luxemburg
    • Macedònia
    • Malta
    • Moldàvia
    • Mònaco
    • Països Baixos
    • Noruega
    • Polònia
    • Portugal
    • San Marino
    • Sèrbia
    • Eslovàquia
    • Eslovènia
    • Espanya
    • Svalbard i Jan Mayen
    • Suècia
    • Suïssa
    • Regne Unit
    • Armènia
    • Bahrain
    • Egipte
    • Iraq
    • Israel
    • Jordània
    • Líban
    • Qatar
    • Aràbia Saudita
    • Tadjikistan
    • Turkmenistan
    • Emirats Àrabs Units
    • Samoa Nord-americana
    • Austràlia
    • Bhutan
    • Brunei
    • Cambodja
    • Timor Oriental
    • Fiji
    • Polinèsia Francesa
    • Territoris Australs Francesos
    • Guam
    • Hong Kong
    • Japó
    • República Democràtica Popular de Laos
    • Macau
    • Malàisia
    • Maldives
    • Micronèsia
    • Mongòlia
    • Myanmar
    • Nauru
    • Nepal
    • Nova Caledònia
    • Nova Zelanda
    • Niue
    • Norfolk
    • Illes Mariannes Septentrionals
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Nova Guinea
    • Samoa
    • Singapur
    • Illes Salomó
    • Illes Geòrgia del Sud i Sandwich del Sud
    • Tokelau
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis i Futuna

Pot ser que pugueu canviar la configuració de pagament del compte entre els pagaments automàtics i els manuals a la pàgina Configuració de facturació del compte. L'opció de canviar dels pagaments automàtics als manuals només és possible als països on l'opció de pagament manual està disponible. Si actualment utilitzeu els pagaments manuals i aquesta opció deixa d'estar disponible al vostre país, només podreu canviar als pagaments automàtics i ja no podreu tornar a canviar als pagaments manuals. Obteniu més informació sobre la disponibilitat de l'opció de pagaments manuals.

Per canviar l'opció de configuració de pagament:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
    2. A la barra de cerca de la part superior de la pàgina d'inici, escriviu Configuració i seleccioneu Configuració > Facturació.
      • També podeu prémer les tecles de drecera G B per anar directament a Facturació.
    3. A la secció "Compte de pagaments", feu clic a la icona d'edició Opció de configuració d'edició (icona de llapis) que hi ha al costat de "Forma de pagament".
    4. Seleccioneu l'opció de configuració de pagament que vulgueu al menú desplegable.
    5. Seguiu els passos que s'indiquen a la finestra emergent per confirmar el canvi.

Nota: només els usuaris amb accés administratiu o d'edició al perfil de pagaments poden fer aquest canvi. Per comprovar el tipus d'accés que teniu, a la barra de cerca de la part superior de la pàgina d'inici, escriviu Configuració per seleccionar Configuració > Facturació i desplaceu-vos fins a la part inferior de la pàgina, a la secció "Usuaris de pagaments".

Recordeu que, si teniu més d'un compte de Google Ads, és possible que aquesta funció no estigui disponible en tots.

• Facturació mensual (línia de crèdit): les empreses que compleixen determinats requisits són aptes per utilitzar una línia de crèdit de Google. Amb aquesta opció de configuració, primer acumuleu costos, després rebeu una factura mensual i, finalment, pagueu amb un xec o una transferència bancària. Heu d'efectuar els pagaments en el termini que hàgiu acordat amb Google i de conformitat amb els termes i condicions. Més informació sobre la facturació mensual

Forma de pagament: amb què pagueu

Es tracta del mitjà que utilitzeu per pagar les factures, com ara una targeta de crèdit o de dèbit. Les opcions que tingueu disponibles dependran del país (el que consti a l'adreça de l'empresa) i de la moneda que hàgiu seleccionat per al compte de Google Ads. Consulteu les vostres opcions de pagament.

Informació fiscal

Els impostos que s'apliquin al compte depenen del país de l'adreça de facturació i de la moneda que feu servir per al compte. Per saber quins impostos són aplicables a la vostra ubicació, consulteu la secció sobre impostos del Centre d'ajuda.

A l'hora de configurar la informació de pagament a Google Ads, hi ha dues coses que heu de tenir en compte: l'opció de configuració de pagament i la forma de pagament.

Opció de configuració de pagament: com pagueu

Es tracta de la manera com feu els pagaments. Les opcions disponibles són:

• Pagaments manuals: pagueu els costos futurs quan voleu. Amb aquesta opció de configuració, efectueu el pagament abans que es publiquin els anuncis. A continuació, a mesura que els anuncis es publiquin i n'acumuleu els costos, el crèdit del pagament disminuirà. I, quan s'hagi exhaurit, els anuncis deixaran de publicar-se.
    L'opció de configuració de pagaments manuals no està disponible per als comptes nous als països ni als territoris que s'enumeren a continuació. Si no trobeu aquesta opció en crear el compte, haureu de continuar amb l'opció de pagaments automàtics per acabar de crear-lo. El compte no es pot canviar als pagaments manuals en aquests països i territoris.

Països i territoris
    Amèrica Àfrica Europa Orient Mitjà Àsia-Pacífic
    • Anguilla
    • Antigua i Barbuda
    • Aruba
    • Bahames
    • Barbados
    • Belize
    • Bermudes
    • Canadà
    • Illes Caiman
    • Xile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Equador
    • Guaiana Francesa
    • Grenada
    • Guadalupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haití
    • Jamaica
    • Montserrat
    • Antilles Neerlandeses
    • Nicaragua
    • Panamà
    • Paraguai
    • Puerto Rico
    • Saint Lucia
    • Saint Vincent i les Grenadines
    • Saint-Pierre-et-Miquelon
    • Surinam
    • Trinitat i Tobago
    • Estats Units
    • Illes Perifèriques Menors dels EUA
    • Uruguai
    • Veneçuela
    • Illes Verges (britàniques)
    • Illes Verges nord-americanes

* Antàrtida

• Angola
    • Benín
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Cap Verd
    • República Centreafricana
    • Comores
    • Congo
    • Congo, República Democràtica del
    • Côte d’Ivoire
    • Guinea Equatorial
    • Eritrea
    • Etiòpia
    • Gabon
    • Gàmbia
    • Ghana
    • Guinea Bissau
    • Kènia
    • Lesotho
    • Libèria
    • Líbia
    • Madagascar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauritània
    • Maurici
    • Mayotte
    • Moçambic
    • Namíbia
    • Níger
    • Reunió
    • Ruanda
    • São Tomé i Príncipe
    • Senegal
    • Seychelles
    • Sierra Leone
    • Somàlia
    • República de Sud-àfrica
    • Swazilàndia
    • Tanzània
    • Togo
    • Tunísia
    • Sàhara Occidental
    • Zàmbia
    • Albània
    • Andorra
    • Àustria
    • Bèlgica
    • Bòsnia i Hercegovina
    • Bulgària
    • Croàcia
    • Xipre
    • República Txeca
    • Dinamarca
    • Estònia
    • Illes Fèroe
    • Finlàndia
    • França
    • Geòrgia
    • Alemanya
    • Gibraltar
    • Grècia
    • Groenlàndia
    • Hongria
    • Islàndia
    • Irlanda
    • Itàlia
    • Liechtenstein
    • Lituània
    • Luxemburg
    • Macedònia
    • Malta
    • Moldàvia
    • Mònaco
    • Països Baixos
    • Noruega
    • Polònia
    • Portugal
    • San Marino
    • Sèrbia
    • Eslovàquia
    • Eslovènia
    • Espanya
    • Svalbard i Jan Mayen
    • Suècia
    • Suïssa
    • Regne Unit
    • Armènia
    • Bahrain
    • Egipte
    • Iraq
    • Israel
    • Jordània
    • Líban
    • Qatar
    • Aràbia Saudita
    • Tadjikistan
    • Turkmenistan
    • Emirats Àrabs Units
    • Samoa Nord-americana
    • Austràlia
    • Bhutan
    • Brunei
    • Cambodja
    • Timor Oriental
    • Fiji
    • Polinèsia Francesa
    • Territoris Australs Francesos
    • Guam
    • Hong Kong
    • Japó
    • República Democràtica Popular de Laos
    • Macau
    • Malàisia
    • Maldives
    • Micronèsia
    • Mongòlia
    • Myanmar
    • Nauru
    • Nepal
    • Nova Caledònia
    • Nova Zelanda
    • Niue
    • Norfolk
    • Illes Mariannes Septentrionals
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Nova Guinea
    • Samoa
    • Singapur
    • Illes Salomó
    • Illes Geòrgia del Sud i Sandwich del Sud
    • Tokelau
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis i Futuna

Pot ser que pugueu canviar la configuració de pagament del compte entre els pagaments automàtics i els manuals a la pàgina Configuració de facturació del compte. L'opció de canviar dels pagaments automàtics als manuals només és possible als països on l'opció de pagament manual està disponible. Si actualment utilitzeu els pagaments manuals i aquesta opció deixa d'estar disponible al vostre país, només podreu canviar als pagaments automàtics i ja no podreu tornar a canviar als pagaments manuals. Obteniu més informació sobre la disponibilitat de l'opció de pagaments manuals.

Per canviar l'opció de configuració de pagament:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
    2. A la barra de cerca de la part superior de la pàgina d'inici, escriviu Configuració i seleccioneu Configuració > Facturació.
      • També podeu prémer les tecles de drecera G B per anar directament a Facturació.
    3. A la secció "Compte de pagaments", feu clic a la icona d'edició Opció de configuració d'edició (icona de llapis) que hi ha al costat de "Forma de pagament".
    4. Seleccioneu l'opció de configuració de pagament que vulgueu al menú desplegable.
    5. Seguiu els passos que s'indiquen a la finestra emergent per confirmar el canvi.

Nota: només els usuaris amb accés administratiu o d'edició al perfil de pagaments poden fer aquest canvi. Per comprovar el tipus d'accés que teniu, a la barra de cerca de la part superior de la pàgina d'inici, escriviu Configuració per seleccionar Configuració > Facturació i desplaceu-vos fins a la part inferior de la pàgina, a la secció "Usuaris de pagaments".

Recordeu que, si teniu més d'un compte de Google Ads, és possible que aquesta funció no estigui disponible en tots.

• Facturació mensual (línia de crèdit): les empreses que compleixen determinats requisits són aptes per utilitzar una línia de crèdit de Google. Amb aquesta opció de configuració, primer acumuleu costos, després rebeu una factura mensual i, finalment, pagueu amb un xec o una transferència bancària. Heu d'efectuar els pagaments en el termini que hàgiu acordat amb Google i de conformitat amb els termes i condicions. Més informació sobre la facturació mensual

Forma de pagament: amb què pagueu

Es tracta del mitjà que utilitzeu per pagar les factures, com ara una targeta de crèdit o de dèbit. Les opcions que tingueu disponibles dependran del país (el que consti a l'adreça de l'empresa) i de la moneda que hàgiu seleccionat per al compte de Google Ads. Consulteu les vostres opcions de pagament.

Informació fiscal

Els impostos que s'apliquin al compte depenen del país de l'adreça de facturació i de la moneda que feu servir per al compte. Per saber quins impostos són aplicables a la vostra ubicació, consulteu la secció sobre impostos del Centre d'ajuda.

A l'hora de configurar la informació de pagament a Google Ads, hi ha dues coses que heu de tenir en compte: l'opció de configuració de pagament i la forma de pagament.

Opció de configuració de pagament: com pagueu

Es tracta de la manera com feu els pagaments. Les opcions disponibles són:

• Pagaments automàtics: se us fa un càrrec automàticament després de publicar els anuncis, ja sigui el primer dia de cada mes o bé quan arribeu a un import predefinit (el llindar), el que passi primer. També podeu fer els pagaments en qualsevol moment per controlar els costos. Nota: Google ja no accepta les targetes de prepagament per als pagaments automàtics.
  • Pagaments manuals: pagueu els costos futurs quan voleu. Amb aquesta opció de configuració, efectueu el pagament abans que es publiquin els anuncis. A continuació, a mesura que els anuncis es publiquin i n'acumuleu els costos, el crèdit del pagament disminuirà. Els anuncis es deixaran de publicar quan s'esgoti el pagament.
    L'opció de configuració de pagaments manuals no està disponible per als comptes nous als països ni als territoris que s'enumeren a continuació. Si no trobeu aquesta opció en crear el compte, haureu de continuar amb l'opció de pagaments automàtics per acabar de crear-lo. El compte no es pot canviar als pagaments manuals en aquests països i territoris.

Països i territoris
    Amèrica Àfrica Europa Orient Mitjà Àsia-Pacífic
    • Anguilla
    • Antigua i Barbuda
    • Aruba
    • Bahames
    • Barbados
    • Belize
    • Bermudes
    • Canadà
    • Illes Caiman
    • Xile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Equador
    • Guaiana Francesa
    • Grenada
    • Guadalupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haití
    • Jamaica
    • Montserrat
    • Antilles Neerlandeses
    • Nicaragua
    • Panamà
    • Paraguai
    • Puerto Rico
    • Saint Lucia
    • Saint Vincent i les Grenadines
    • Saint-Pierre-et-Miquelon
    • Surinam
    • Trinitat i Tobago
    • Estats Units
    • Illes Perifèriques Menors dels EUA
    • Uruguai
    • Veneçuela
    • Illes Verges (britàniques)
    • Illes Verges nord-americanes

* Antàrtida

• Angola
    • Benín
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Cap Verd
    • República Centreafricana
    • Comores
    • Congo
    • Congo, República Democràtica del
    • Côte d’Ivoire
    • Guinea Equatorial
    • Eritrea
    • Etiòpia
    • Gabon
    • Gàmbia
    • Ghana
    • Guinea Bissau
    • Kènia
    • Lesotho
    • Libèria
    • Líbia
    • Madagascar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauritània
    • Maurici
    • Mayotte
    • Moçambic
    • Namíbia
    • Níger
    • Reunió
    • Ruanda
    • São Tomé i Príncipe
    • Senegal
    • Seychelles
    • Sierra Leone
    • Somàlia
    • República de Sud-àfrica
    • Swazilàndia
    • Tanzània
    • Togo
    • Tunísia
    • Sàhara Occidental
    • Zàmbia
    • Albània
    • Andorra
    • Àustria
    • Bèlgica
    • Bòsnia i Hercegovina
    • Bulgària
    • Croàcia
    • Xipre
    • República Txeca
    • Dinamarca
    • Estònia
    • Illes Fèroe
    • Finlàndia
    • França
    • Geòrgia
    • Alemanya
    • Gibraltar
    • Grècia
    • Groenlàndia
    • Hongria
    • Islàndia
    • Irlanda
    • Itàlia
    • Liechtenstein
    • Lituània
    • Luxemburg
    • Macedònia
    • Malta
    • Moldàvia
    • Mònaco
    • Països Baixos
    • Noruega
    • Polònia
    • Portugal
    • San Marino
    • Sèrbia
    • Eslovàquia
    • Eslovènia
    • Espanya
    • Svalbard i Jan Mayen
    • Suècia
    • Suïssa
    • Regne Unit
    • Armènia
    • Bahrain
    • Egipte
    • Iraq
    • Israel
    • Jordània
    • Líban
    • Qatar
    • Aràbia Saudita
    • Tadjikistan
    • Turkmenistan
    • Emirats Àrabs Units
    • Samoa Nord-americana
    • Austràlia
    • Bhutan
    • Brunei
    • Cambodja
    • Timor Oriental
    • Fiji
    • Polinèsia Francesa
    • Territoris Australs Francesos
    • Guam
    • Hong Kong
    • Japó
    • República Democràtica Popular de Laos
    • Macau
    • Malàisia
    • Maldives
    • Micronèsia
    • Mongòlia
    • Myanmar
    • Nauru
    • Nepal
    • Nova Caledònia
    • Nova Zelanda
    • Niue
    • Norfolk
    • Illes Mariannes Septentrionals
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Nova Guinea
    • Samoa
    • Singapur
    • Illes Salomó
    • Illes Geòrgia del Sud i Sandwich del Sud
    • Tokelau
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis i Futuna

Pot ser que pugueu canviar la configuració de pagament del compte entre els pagaments automàtics i els manuals a la pàgina Configuració de facturació del compte. L'opció de canviar dels pagaments automàtics als manuals només és possible als països on l'opció de pagament manual està disponible. Si actualment utilitzeu els pagaments manuals i aquesta opció deixa d'estar disponible al vostre país, només podreu canviar als pagaments automàtics i ja no podreu tornar a canviar als pagaments manuals. Obteniu més informació sobre la disponibilitat de l'opció de pagaments manuals.

Per canviar l'opció de configuració de pagament:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
    2. A la barra de cerca de la part superior de la pàgina d'inici, escriviu Configuració i seleccioneu Configuració > Facturació.
      • També podeu prémer les tecles de drecera G B per anar directament a Facturació.
    3. A la secció "Compte de pagaments", feu clic a la icona d'edició Opció de configuració d'edició (icona de llapis) que hi ha al costat de "Forma de pagament".
    4. Seleccioneu l'opció de configuració de pagament que vulgueu al menú desplegable.
    5. Seguiu els passos que s'indiquen a la finestra emergent per confirmar el canvi.

Nota: només els usuaris amb accés administratiu o d'edició al perfil de pagaments poden fer aquest canvi. Per comprovar el tipus d'accés que teniu, a la barra de cerca de la part superior de la pàgina d'inici, escriviu Configuració per seleccionar Configuració > Facturació i desplaceu-vos fins a la part inferior de la pàgina, a la secció "Usuaris de pagaments".

Recordeu que, si teniu més d'un compte de Google Ads, és possible que aquesta funció no estigui disponible en tots.

• Facturació mensual (línia de crèdit): les empreses que compleixen determinats requisits són aptes per utilitzar una línia de crèdit de Google. Amb aquesta opció de configuració, primer acumuleu costos, després rebeu una factura mensual i, finalment, pagueu amb un xec o una transferència bancària. Heu d'efectuar els pagaments en el termini que hàgiu acordat amb Google i de conformitat amb els termes i condicions. Més informació sobre la facturació mensual

Forma de pagament: amb què pagueu

Es tracta del mitjà que utilitzeu per pagar les factures, com ara una targeta de crèdit o de dèbit. Les opcions que tingueu disponibles dependran del país (el que consti a l'adreça de l'empresa) i de la moneda que hàgiu seleccionat per al compte de Google Ads. Consulteu les vostres opcions de pagament.

Informació de l'IVA

Els comptes de Google Ads amb adreces d'empresa a la Unió Europea (UE) estan subjectes a l'impost sobre el valor afegit (IVA). A continuació us indiquem alguns aspectes que cal tenir en compte, però consulteu la vostra autoritat tributària local per obtenir-ne més informació:

• L'IVA no es carregarà al vostre compte de Google Ads. Tanmateix, l'usuari és responsable d'autoliquidar-lo i de pagar-lo al tipus impositiu corresponent de l'estat membre.
  • Si l'adreça de l'empresa és a Irlanda, se us carregarà l'IVA al tipus impositiu vigent a Irlanda.

A l'hora de configurar la informació de pagament a Google Ads, hi ha dues coses que heu de tenir en compte: l'opció de configuració de pagament i la forma de pagament.

Opció de configuració de pagament: com pagueu

Es tracta de la manera com feu els pagaments. Al vostre país, actualment s'ofereixen les opcions de configuració de pagament següents:

• Pagaments manuals: pagueu els costos futurs quan voleu. Amb aquesta opció de configuració, efectueu el pagament abans que es publiquin els anuncis. A continuació, a mesura que els anuncis es publiquin i n'acumuleu els costos, el crèdit del pagament disminuirà. Els anuncis es deixaran de publicar quan s'esgoti el pagament.
  • Facturació mensual (línia de crèdit): les empreses que compleixen determinats requisits són aptes per utilitzar una línia de crèdit de Google. Amb aquesta opció de configuració, primer acumuleu costos i després rebeu la factura mensual corresponent i els pagueu amb un xec o una transferència bancària. Heu d'efectuar els pagaments en el termini que hàgiu acordat amb Google i de conformitat amb els termes i condicions. Més informació sobre la facturació mensual

Forma de pagament: amb què pagueu

Es tracta del mitjà que utilitzeu per afegir diners al vostre compte. Les opcions que tingueu disponibles dependran del país (el que consti a l'adreça de l'empresa) i de la moneda que hàgiu seleccionat per al compte de Google Ads. Consulteu les vostres opcions de pagament.

Informació de l'IVA

A tots els anunciants de Google Ads amb adreça de facturació a Rússia se'ls cobra un 20% de l'impost sobre el valor afegit (IVA) per cada pagament, sense excepcions.

A l'hora de configurar la informació de pagament a Google Ads, hi ha dues coses que heu de tenir en compte: l'opció de configuració de pagament i la forma de pagament.

Opció de configuració de pagament: com pagueu

Es tracta de la manera com feu els pagaments. Les opcions disponibles són:

• Pagaments automàtics: se us fa un càrrec automàticament després de publicar els anuncis, ja sigui el primer dia de cada mes o bé quan arribeu a un import predefinit (el llindar), el que passi primer. També podeu fer els pagaments en qualsevol moment per controlar els costos. Nota: Google ja no accepta les targetes de prepagament per als pagaments automàtics.
  • Pagaments manuals: pagueu els costos futurs quan voleu. Amb aquesta opció de configuració, efectueu el pagament abans que es publiquin els anuncis. A continuació, a mesura que els anuncis es publiquin i n'acumuleu els costos, el crèdit del pagament disminuirà. Els anuncis es deixaran de publicar quan s'esgoti el pagament.
  • Facturació mensual (línia de crèdit): les empreses que compleixen determinats requisits són aptes per utilitzar una línia de crèdit de Google. Amb aquesta opció de configuració, primer acumuleu costos, després rebeu una factura mensual i, finalment, pagueu amb un xec o una transferència bancària. Heu d'efectuar els pagaments en el termini que hàgiu acordat amb Google i de conformitat amb els termes i condicions. Obteniu més informació sobre la facturació mensual.

Forma de pagament: amb què pagueu

Es tracta del mitjà que utilitzeu per afegir diners al compte o pagar les factures. Les opcions que tingueu disponibles dependran del país (el que consti a l'adreça de l'empresa) i de la moneda que hàgiu seleccionat per al compte de Google Ads. Consulteu les vostres opcions de pagament.

Informació de l'IVA

D'acord amb el programa pilot d'IVA de Xangai, Google Advertising (Xangai) ha d'aplicar un 6% d'IVA a tots els seus clients encara que no estiguin establerts en aquesta ciutat, sense excepcions.

A l'hora de configurar la informació de pagament a Google Ads, hi ha dues coses que heu de tenir en compte: l'opció de configuració de pagament i la forma de pagament.

Opció de configuració de pagament: com pagueu

Es tracta de la manera com feu els pagaments. Les opcions disponibles són:

• Pagaments automàtics: se us fa un càrrec automàticament després de publicar els anuncis, ja sigui el primer dia de cada mes o bé quan arribeu a un import predefinit (el llindar), el que passi primer. També podeu fer els pagaments en qualsevol moment per controlar els costos. Nota: Google ja no accepta les targetes de prepagament per als pagaments automàtics.
  • Pagaments manuals: pagueu els costos futurs quan voleu. Amb aquesta opció de configuració, efectueu el pagament abans que es publiquin els anuncis. A continuació, a mesura que els anuncis es publiquin i n'acumuleu els costos, el crèdit del pagament disminuirà. I, quan s'hagi exhaurit, els anuncis deixaran de publicar-se.
  • Facturació mensual (línia de crèdit): les empreses que compleixen determinats requisits són aptes per utilitzar una línia de crèdit de Google. Amb aquesta opció de configuració, primer acumuleu costos, després rebeu una factura mensual i, finalment, pagueu amb un xec o una transferència bancària. Heu d'efectuar els pagaments en el termini que hàgiu acordat amb Google i de conformitat amb els termes i condicions. Més informació sobre la facturació mensual

Forma de pagament: amb què pagueu

Es tracta del mitjà que utilitzeu per pagar les factures, com ara una targeta de crèdit o de dèbit. Les opcions que tingueu disponibles dependran del país (el que consti a l'adreça de l'empresa) i de la moneda i l'opció de configuració de pagament que hàgiu triat per al compte de Google Ads. Consulteu les vostres opcions de pagament.

Informació de l'IVA

L'impost sobre el valor afegit (IVA) és un impost del 5% sobre els béns i els serveis que es paga a l'autoritat tributària taiwanesa. Google us emetrà una factura uniforme oficial (GUI) cada vegada que efectueu un pagament, en cas que hàgiu seleccionat l'opció de configuració de pagaments manuals, o bé cada vegada que rebeu una factura mensual amb un import imposable, si teniu una línia de crèdit. De manera excepcional, si la vostra forma de pagament és una targeta de crèdit (tant si heu seleccionat l'opció de configuració de pagaments automàtics com la de pagaments manuals), no se us cobrarà l'IVA i Google no us emetrà cap GUI.

A l'hora de configurar la informació de pagament a Google Ads, hi ha dues coses que heu de tenir en compte: l'opció de configuració de pagament i la forma de pagament.

Opció de configuració de pagament: com pagueu

Es tracta de la manera com feu els pagaments. Teniu les opcions següents:

• Pagaments automàtics: se us fa un càrrec automàticament després de publicar els anuncis, ja sigui el primer dia de cada mes o bé quan arribeu a un import predefinit (el llindar), el que passi primer. També podeu fer els pagaments en qualsevol moment per controlar els costos. Nota: Google ja no accepta les targetes de prepagament per als pagaments automàtics.
  • Pagaments manuals: pagueu els costos futurs quan voleu. Amb aquesta opció de configuració, efectueu el pagament abans que es publiquin els anuncis. A continuació, a mesura que els anuncis es publiquin i n'acumuleu els costos, el crèdit del pagament disminuirà. I, quan s'hagi esgotat, els anuncis deixaran de publicar-se.
  • Facturació mensual (línia de crèdit): les empreses que compleixen determinats requisits són aptes per utilitzar una línia de crèdit de Google. Amb aquesta opció de configuració, primer acumuleu costos i després rebeu la factura mensual corresponent i els pagueu amb un xec o una transferència bancària. Heu d'efectuar els pagaments en el termini que hàgiu acordat amb Google i de conformitat amb els termes i condicions. Més informació sobre la facturació mensual

Forma de pagament: amb què pagueu

Es tracta del mitjà que utilitzeu per pagar les factures, com ara una targeta de crèdit o de dèbit. Les opcions que tingueu disponibles dependran del país (el que consti a l'adreça de l'empresa) i de la moneda i l'opció de configuració de pagament que hàgiu triat per al compte de Google Ads. Consulteu les vostres opcions de pagament.

Informació fiscal

Els impostos que s'apliquin al compte dependran del país de l'adreça de facturació, de la moneda que feu servir per al compte, i de l'opció de configuració de pagament i la forma de pagament. Consulteu quins són els impostos que s'apliquen a la vostra ubicació.

A l'hora de configurar la informació de pagament a Google Ads, hi ha dues coses que heu de tenir en compte: l'opció de configuració de pagament i la forma de pagament.

Opció de configuració de pagament: com pagueu

Es tracta de la manera com feu els pagaments. Teniu les opcions següents:

• Pagaments automàtics: se us fa un càrrec automàticament després de publicar els anuncis, ja sigui el primer dia de cada mes o bé quan arribeu a un import predefinit (el llindar), el que passi primer. També podeu fer els pagaments en qualsevol moment per controlar els costos. Nota: Google ja no accepta les targetes de prepagament per als pagaments automàtics.
  • Pagaments manuals: pagueu els costos futurs quan voleu. Amb aquesta opció de configuració, efectueu el pagament abans que es publiquin els anuncis. A continuació, a mesura que els anuncis es publiquin i n'acumuleu els costos, el crèdit del pagament disminuirà. I, quan s'hagi esgotat, els anuncis deixaran de publicar-se.
    L'opció de configuració de pagaments manuals no està disponible per als comptes nous als països ni als territoris que s'enumeren a continuació. Si no trobeu aquesta opció en crear el compte, haureu de continuar amb l'opció de pagaments automàtics per acabar de crear-lo. El compte no es pot canviar als pagaments manuals en aquests països i territoris.

Països i territoris
    Amèrica Àfrica Europa Orient Mitjà Àsia-Pacífic
    • Anguilla
    • Antigua i Barbuda
    • Aruba
    • Bahames
    • Barbados
    • Belize
    • Bermudes
    • Canadà
    • Illes Caiman
    • Xile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Equador
    • Guaiana Francesa
    • Grenada
    • Guadalupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haití
    • Jamaica
    • Montserrat
    • Antilles Neerlandeses
    • Nicaragua
    • Panamà
    • Paraguai
    • Puerto Rico
    • Saint Lucia
    • Saint Vincent i les Grenadines
    • Saint-Pierre-et-Miquelon
    • Surinam
    • Trinitat i Tobago
    • Estats Units
    • Illes Perifèriques Menors dels EUA
    • Uruguai
    • Veneçuela
    • Illes Verges (britàniques)
    • Illes Verges nord-americanes

* Antàrtida

• Angola
    • Benín
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Cap Verd
    • República Centreafricana
    • Comores
    • Congo
    • Congo, República Democràtica del
    • Côte d’Ivoire
    • Guinea Equatorial
    • Eritrea
    • Etiòpia
    • Gabon
    • Gàmbia
    • Ghana
    • Guinea Bissau
    • Kènia
    • Lesotho
    • Libèria
    • Líbia
    • Madagascar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauritània
    • Maurici
    • Mayotte
    • Moçambic
    • Namíbia
    • Níger
    • Reunió
    • Ruanda
    • São Tomé i Príncipe
    • Senegal
    • Seychelles
    • Sierra Leone
    • Somàlia
    • República de Sud-àfrica
    • Swazilàndia
    • Tanzània
    • Togo
    • Tunísia
    • Sàhara Occidental
    • Zàmbia
    • Albània
    • Andorra
    • Àustria
    • Bèlgica
    • Bòsnia i Hercegovina
    • Bulgària
    • Croàcia
    • Xipre
    • República Txeca
    • Dinamarca
    • Estònia
    • Illes Fèroe
    • Finlàndia
    • França
    • Geòrgia
    • Alemanya
    • Gibraltar
    • Grècia
    • Groenlàndia
    • Hongria
    • Islàndia
    • Irlanda
    • Itàlia
    • Liechtenstein
    • Lituània
    • Luxemburg
    • Macedònia
    • Malta
    • Moldàvia
    • Mònaco
    • Països Baixos
    • Noruega
    • Polònia
    • Portugal
    • San Marino
    • Sèrbia
    • Eslovàquia
    • Eslovènia
    • Espanya
    • Svalbard i Jan Mayen
    • Suècia
    • Suïssa
    • Regne Unit
    • Armènia
    • Bahrain
    • Egipte
    • Iraq
    • Israel
    • Jordània
    • Líban
    • Qatar
    • Aràbia Saudita
    • Tadjikistan
    • Turkmenistan
    • Emirats Àrabs Units
    • Samoa Nord-americana
    • Austràlia
    • Bhutan
    • Brunei
    • Cambodja
    • Timor Oriental
    • Fiji
    • Polinèsia Francesa
    • Territoris Australs Francesos
    • Guam
    • Hong Kong
    • Japó
    • República Democràtica Popular de Laos
    • Macau
    • Malàisia
    • Maldives
    • Micronèsia
    • Mongòlia
    • Myanmar
    • Nauru
    • Nepal
    • Nova Caledònia
    • Nova Zelanda
    • Niue
    • Norfolk
    • Illes Mariannes Septentrionals
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Nova Guinea
    • Samoa
    • Singapur
    • Illes Salomó
    • Illes Geòrgia del Sud i Sandwich del Sud
    • Tokelau
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis i Futuna

Forma de pagament: amb què pagueu

Es tracta del mitjà que utilitzeu per pagar les factures, com ara una targeta de crèdit o de dèbit. Les opcions que tingueu disponibles dependran del país (el que consti a l'adreça de l'empresa) i de la moneda que hàgiu seleccionat per al compte de Google Ads. Consulteu les vostres opcions de pagament.

Documents i informació de pagament

Si feu clic a la icona d'engranatge  i trieu Facturació, podreu veure l'historial de transaccions, la configuració, les formes de pagament i la informació del perfil de facturació.

Enllaços relacionats

A l'hora de configurar la informació de pagament a Google Ads, hi ha dues coses que heu de tenir en compte: l'opció de configuració de pagament i la forma de pagament.

Opció de configuració de pagament: com pagueu

Es tracta de la manera com feu els pagaments. Teniu les opcions següents:

• Pagaments automàtics: se us fa un càrrec automàticament després de publicar els anuncis, ja sigui el primer dia de cada mes o bé quan arribeu a un import predefinit (el llindar), el que passi primer. També podeu fer els pagaments en qualsevol moment per controlar els costos. Nota: Google ja no accepta les targetes de prepagament per als pagaments automàtics.
  • Pagaments manuals: pagueu els costos futurs quan voleu. Amb aquesta opció de configuració, efectueu el pagament abans que es publiquin els anuncis. A continuació, a mesura que els anuncis es publiquin i n'acumuleu els costos, el crèdit del pagament disminuirà. I, quan s'hagi esgotat, els anuncis deixaran de publicar-se.
    L'opció de configuració de pagaments manuals no està disponible per als comptes nous als països ni als territoris que s'enumeren a continuació. Si no trobeu aquesta opció en crear el compte, haureu de continuar amb l'opció de pagaments automàtics per acabar de crear-lo. El compte no es pot canviar als pagaments manuals en aquests països i territoris.

Països i territoris
    Amèrica Àfrica Europa Orient Mitjà Àsia-Pacífic
    • Anguilla
    • Antigua i Barbuda
    • Aruba
    • Bahames
    • Barbados
    • Belize
    • Bermudes
    • Canadà
    • Illes Caiman
    • Xile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Equador
    • Guaiana Francesa
    • Grenada
    • Guadalupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haití
    • Jamaica
    • Montserrat
    • Antilles Neerlandeses
    • Nicaragua
    • Panamà
    • Paraguai
    • Puerto Rico
    • Saint Lucia
    • Saint Vincent i les Grenadines
    • Saint-Pierre-et-Miquelon
    • Surinam
    • Trinitat i Tobago
    • Estats Units
    • Illes Perifèriques Menors dels EUA
    • Uruguai
    • Veneçuela
    • Illes Verges (britàniques)
    • Illes Verges nord-americanes

* Antàrtida

• Angola
    • Benín
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Cap Verd
    • República Centreafricana
    • Comores
    • Congo
    • Congo, República Democràtica del
    • Côte d’Ivoire
    • Guinea Equatorial
    • Eritrea
    • Etiòpia
    • Gabon
    • Gàmbia
    • Ghana
    • Guinea Bissau
    • Kènia
    • Lesotho
    • Libèria
    • Líbia
    • Madagascar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauritània
    • Maurici
    • Mayotte
    • Moçambic
    • Namíbia
    • Níger
    • Reunió
    • Ruanda
    • São Tomé i Príncipe
    • Senegal
    • Seychelles
    • Sierra Leone
    • Somàlia
    • República de Sud-àfrica
    • Swazilàndia
    • Tanzània
    • Togo
    • Tunísia
    • Sàhara Occidental
    • Zàmbia
    • Albània
    • Andorra
    • Àustria
    • Bèlgica
    • Bòsnia i Hercegovina
    • Bulgària
    • Croàcia
    • Xipre
    • República Txeca
    • Dinamarca
    • Estònia
    • Illes Fèroe
    • Finlàndia
    • França
    • Geòrgia
    • Alemanya
    • Gibraltar
    • Grècia
    • Groenlàndia
    • Hongria
    • Islàndia
    • Irlanda
    • Itàlia
    • Liechtenstein
    • Lituània
    • Luxemburg
    • Macedònia
    • Malta
    • Moldàvia
    • Mònaco
    • Països Baixos
    • Noruega
    • Polònia
    • Portugal
    • San Marino
    • Sèrbia
    • Eslovàquia
    • Eslovènia
    • Espanya
    • Svalbard i Jan Mayen
    • Suècia
    • Suïssa
    • Regne Unit
    • Armènia
    • Bahrain
    • Egipte
    • Iraq
    • Israel
    • Jordània
    • Líban
    • Qatar
    • Aràbia Saudita
    • Tadjikistan
    • Turkmenistan
    • Emirats Àrabs Units
    • Samoa Nord-americana
    • Austràlia
    • Bhutan
    • Brunei
    • Cambodja
    • Timor Oriental
    • Fiji
    • Polinèsia Francesa
    • Territoris Australs Francesos
    • Guam
    • Hong Kong
    • Japó
    • República Democràtica Popular de Laos
    • Macau
    • Malàisia
    • Maldives
    • Micronèsia
    • Mongòlia
    • Myanmar
    • Nauru
    • Nepal
    • Nova Caledònia
    • Nova Zelanda
    • Niue
    • Norfolk
    • Illes Mariannes Septentrionals
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Nova Guinea
    • Samoa
    • Singapur
    • Illes Salomó
    • Illes Geòrgia del Sud i Sandwich del Sud
    • Tokelau
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis i Futuna
  • Facturació mensual (línia de crèdit): les empreses que compleixen determinats requisits són aptes per utilitzar una línia de crèdit de Google. Amb aquesta opció de configuració, primer acumuleu costos, després rebeu una factura mensual i els pagueu amb un xec o una transferència bancària. Heu d'efectuar els pagaments en el termini que hàgiu acordat amb Google i de conformitat amb els termes i condicions. Més informació sobre la facturació mensual

Forma de pagament: amb què pagueu

Es tracta del mitjà que utilitzeu per pagar les factures, com ara una targeta de crèdit o de dèbit. Les opcions que tingueu disponibles dependran del país (el que consti a l'adreça de l'empresa) i de la moneda que hàgiu seleccionat per al compte de Google Ads. Consulteu les vostres opcions de pagament.

Nota

Vaja, no hem pogut determinar el país de facturació.

Per veure les opcions de facturació per al vostre país, seleccioneu-lo al menú desplegable de dalt. També podeu utilitzar aquest menú per informar-vos sobre les opcions de facturació d'altres països.