Hallinnoijan tilit (Oma asiakaskeskus): Google Adsin hallinnoijan tilit

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, laita YouTube-tekstitykset päälle. Klikkaa videosoittimen alareunasta Asetukset-kuvaketta Kuva YouTuben asetuskuvakkeesta ja valitse sitten "Tekstitykset" ja haluamasi kieli.

Jos edustat mainostoimistoa tai hallinnoit useita Google Ads ‑tilejä, hallinnoijan tili on tehokas työkalu, jonka avulla voit säästää aikaa. Hallinnoijan tili on Google Ads ‑tili, jonka avulla voit katsoa ja hoitaa useita Google Ads ‑tilejä (myös muita hallinnoijan tilejä) samasta paikasta.

Tässä artikkelissa kerrotaan hallinnoijan tilien eduista ja siitä, miten tilit toimivat.

Syitä hallinnoijan tilin käyttämiseen

Hallinnoijan tilin avulla voit

• käyttää yhdellä kirjautumisella kaikkia Google Ads ‑asiakastilejä ja muita hallinnoijan tilejä
  • hakea kaikkia tilejä, liikkua niillä ja hallinnoida niitä helppokäyttöisestä hallintapaneelista
  • luoda ja hallinnoida asiakastiliesi kampanjoita hallinnoijan tililtä
  • verrata eri tilien tuloksia ja luoda raportteja helposti useille tileille kerralla
  • käyttää Google Ads ‑tileilläsi kuukausilaskutusta
  • käyttää ilmoituksia kaikkien linkitettyjen tilien tehokkaaseen seurantaan
  • luoda ja linkittää Google Ads ‑tilejä nopeasti hallinnoijan tililtä.

Kenen kannattaa käyttää hallinnoijan tiliä?

Hallinnoijan tili sopii mainostajille, joilla on useita Google Ads ‑tilejä. Lisäksi se sopii hyvin kolmansille osapuolille, kuten mainostoimistoille ja muille online-markkinoinnin ammattilaisille, jotka hallinnoivat useita asiakastilejä tai useita kampanjoita.

Muista, että yhteen sähköpostiosoitteeseen voidaan liittää enintään 20 Google Ads ‑tiliä (hallinnoijan tilit mukaan lukien). Jos hallinnoit yli 20:tä tiliä tai haluat seurata helposti eri tilien tuloksia tai konversioita samasta paikasta, hallinnoijan tili on todennäköisesti sinulle paras vaihtoehto.

Kuukausilaskutusta käyttäviä Google Ads ‑tilejä varten tarvitaan hallinnoijan tili.

Näin se toimii

Hallinnoijan tili ei ole Google Ads ‑tilin päivitys. Se on aivan uudenlainen Google Ads ‑tili, jonka voit luoda itse. Hallinnoijan tili on ikään kuin Google Ads ‑kattotili, johon on linkitetty monta Google Ads ‑tiliä. Voi linkittää uusia ja aiemmin luotuja Google Ads ‑tilejä sekä toisia hallinnoijan tilejä.

Sitten voit seurata kaikkien näiden asiakastilien kehitystä, päivittää niiden kampanjoita ja hallinnoida muuta toimintaa tileillä. Hallinnoija tilistä voidaan tehdä myös asiakastilin omistaja. Näin voit hallinnoida myös asiakastilin pääsyoikeuksia.

Muista kuitenkin, että hallinnoijan tililtä et voi muuttaa asiakastilin perustietoja, kuten tilin sisäänkirjautumistietoja.

Mitä henkilötilien omistajat voivat tehdä?

Kun hallinnoijan tiliin on linkitetty tilejä, näiden asiakastilien yksittäiset käyttäjät voivat kirjautua tileilleen ja käyttää niitä normaaliin tapaan. Asiakastilien käyttäjillä ei ole niiden hallinnoijan tilien pääsyoikeutta, joihin heidän tilinsä on linkitetty, eikä muiden samaan hallinnoijan tiliin linkitettyjen tilien pääsyoikeutta. Käyttäjät, joilla on kyseisten tilien järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet, voivat kuitenkin koska tahansa lopettaa suhteen hallinnoijan tiliin poistamalla linkityksen oman tilinsä ja hallinnoijan tilin väliltä.

Muiden käyttäjien kutsuminen hallinnoijan tilille

Kun olet ottanut hallinnoijan tilin käyttöön, voit myös kutsua sille muita käyttäjiä ja antaa heille eritasoisia pääsyoikeuksia. Lue lisää käyttäjien kutsumisesta hallinnoijan tilille.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Hallinnoijan tilit (Oma asiakaskeskus)

Perustietoa hallinnoijan tileistä