Om organiseringen av kontoen din

Før du lager flere annonser, må du gjøre deg kjent med de tre nivåene i Google Ads. Når du forstår forholdet mellom disse nivåene i kontoen din, blir det enklere å organisere annonsene dine, søkeordene dine og annonsegruppene dine i effektive kampanjer som er rettet mot riktig målgruppe.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan elementene i kontoen din er organisert.

Slik er Google Ads organisert

Google Ads er inndelt i tre nivåer: kontoen, kampanjer og annonsegrupper.

1. Kontoen din er knyttet til en unik e-postadresse, et passord og faktureringsinformasjon.
  2. Kampanjene dine har egne budsjetter og innstillinger som avgjør hvor annonsene dine vises.
  3. Annonsegruppene dine inneholder et sett av beslektede annonser og søkeord.

Notater

• Når det gjelder videokampanjer, inneholder annonsegruppene videoannonser med felles målrettingskriterier og bud.
    • Annonsegrupper kan bare inneholde annonser med samme format. Hvis du skal kjøre videoannonser av typene TrueView in-stream og TrueView in-Display, må du lage to ulike annonsegrupper.

Konto

Unik e-postadresse og passord
Faktureringsinformasjon

Kampanje

Kampanje

Budsjett
Innstillinger

Budsjett
Innstillinger

Annonsegruppe

Annonsegruppe

Annonsegruppe

Annonsegruppe

Annonser
Søkeord

Annonser
Søkeord

Annonser
Søkeord

Annonser
Søkeord