Om kampagneindstillinger

Tilpas dine kampagneindstillinger for at skræddersy din kampagne efter dine behov. De kampagneindstillinger, du vælger, gælder for alle annoncer i den samme kampagne. Den kampagnetype, du vælger, er afgørende for, hvilke indstillinger der er tilgængelige for dig.

Hvad de enkelte kampagneindstillinger betyder

Indstilling Beskrivelse Referencer
Kampagnenavn Her giver du din kampagne et navn. Google Ads angiver et standardkampagnenavn for dig, men vi anbefaler, at du vælger et navn, der tydeligt beskriver kampagnens emne, så du nemt kan finde den på din konto. Kunderne kan ikke se dit kampagnenavn.
Kampagnetype

Når du har valgt en kampagnetype, skræddersys kampagneopsætningen til lige netop det, der er relevant for dine mål.

Du kan også vælge et eller flere annonceringsmål. Når du fortsætter med at bruge Google Ads, får du vist relevante forslag baseret på de mål, du vælger.

Få flere oplysninger om at vælge den kampagnetype, der passer bedst til dig
Netværk

Indstillingen Netværk angiver, hvor du ønsker at få din annonce vist, baseret på den valgte kampagnetype. Med Google Søgenetværket kan din annonce f.eks. vises på Googles søgewebsites samt på andre søgewebsites, der har indgået partnerskab med Google om at vise søgeannoncer (f.eks. CNN). Disse kaldes for søgepartnere.

Med Google Displaynetværket vises din annonce på andre websites, der samarbejder med Google om at vise annoncer.

Få flere oplysninger om Søgenetværket
Få flere oplysninger om Displaynetværket

Enheder Kampagner er målrettet mod alle typer enheder, dvs. computere, tablets og mobilenheder. Senere kan du vælge at tilpasse annoncer til forskellige enheder. Få flere oplysninger om typer af mobilannoncer
Geografiske områder og sprog Din kampagnes annoncer er kvalificerede til at blive vist for kunder i dine målrettede geografiske steder eller for kunder, der har valgt dit målretningssprog som deres browsersprog. Vi anbefaler at vælge det sprog, som du bruger, når du betjener dine kunder. Få flere oplysninger om målretning efter sted og sprog
Budgivning og budget

Vælg at angive dine bud for klik på dine annoncer manuelt, eller lad Google Ads gøre det for dig. Afhængigt af din kampagnetype kan du se flere indstillinger for budgivning, som du kan vælge mellem.

Din budstrategi er afgørende for, hvordan du betaler for brugernes interaktion med dine annoncer. Din budgrænse er det højeste beløb, som du kan komme til at betale pr. klik for annoncer i en annoncegruppe. Dit budget er det gennemsnitlige beløb, som du har det godt med at bruge på din kampagne hver dag. Du bestemmer helt selv dit budget, og du kan til enhver tid justere det.

Få flere oplysninger om, hvordan du angiver dit bud og dit budget
Annonceaktiver Inkluder endnu flere oplysninger i dine annoncer, f.eks. adresseoplysninger, links til sider på dit website og dit telefonnummer. Få flere oplysninger om, hvordan du forbedrer din annonce ved hjælp af udvidelser
Yderligere indstillinger

Her er nogle flere valgfri funktioner, der kan hjælpe dig med at optimere din kampagne:

• Tidsplan: Fastsæt en start- og slutdato for din kampagne.
  • Annonceplanlægning: Vælg bestemte dage eller tidspunkter i løbet af ugen, hvor du ønsker at få dine annoncer vist.
  • Annoncelevering: Google Ads viser som standard dine annoncer, når der er størst sandsynlighed for, at de modtager klik eller konverteringer, men du kan vælge at vise dem mere jævnt fordelt over hele dagen.
  • Indstillinger for avanceret geografisk målretning
  • Valgmuligheder for kampagnens webadresse
Få flere oplysninger om, hvordan du bruger annonceplanlægning