Løs problemet med en afvist annonce

Hvis en af dine annoncer bliver afvist, betyder det desværre, at den ikke kan blive vist i øjeblikket. Hvis du vil have din annonce vist igen, skal du i første omgang finde ud af, hvilken annonce der blev afvist. Derefter skal du redigere den, så den overholder vores annonceringspolitikker.

Denne artikel beskriver, hvordan du finder ud af, hvorfor din annonce blev afvist, hvordan du løser problemet, og hvordan du indsender din annonce til fornyet gennemgang.

Vejledning

Vælg den AdWords-oplevelse, du bruger. Få flere oplysninger

1. Gå til fanen Annoncer eller Annonceudvidelser, og find den afviste annonce eller udvidelse.
  2. I kolonnen "Status" skal du holde markøren over den hvide taleboble Boble for annonceafvisning ud for "Afvist" og klikke på afvisningsårsagen for at få flere oplysninger om politikken.

Bemærk! Nogle politikker gælder annoncens destination. Hvis din annonce overholder politikken, skal du kontrollere dens destination for at se, om det er den, der overtræder politikken, og foretage eventuelle nødvendige rettelser, inden du fortsætter.

3. Hold markøren over annoncen eller udvidelsen, og klik på blyantikonet Edit.
  4. Rediger annoncen eller udvidelsen, så den overholder politikken.
  5. Klik på Gem.
Brug filteret til at se alle afviste annoncer på én gang

Hvis du har en stor konto med mange annoncer, kan det være nyttigt at bruge filtre for at finde alle dine afviste annoncer:

1. Klik på Filter, som du finder over statistiktabellen på fanen "Annoncer" på din konto.
  2. Vælg Opret filter.
  3. Vælg Godkendelsesstatus på den første rullemenu.
  4. Fjern markeringen af alle afkrydsningsfelter undtagen afkrydsningsfeltet Afvist.
  5. Markér afkrydsningsfeltet Gem filter, hvis du ønsker at bruge dette filter igen.
  6. Klik på Anvend.

Tabellen opdateres automatisk, så den viser alle dine afviste annoncer.