Rettelse af annoncer med politikovertrædelser

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Hvis du har en annonce med politikovertrædelser, skal du gennemgå politikken og rette annoncen, så den kan komme til at køre igen. Når du har rettet annoncen, gennemgår vi den. Hvis den overholder vores politikker, får den lov til at køre igen. Bemærk! Begrænsninger på grund af politikovertrædelser er permanente og gælder globalt, medmindre andet er angivet.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du finder ud af, om din annonce er afvist eller begrænset af politikken, hvorfor din annonce er afvist eller Kvalificeret (begrænset), og hvordan du redigerer dine annoncer og indsender din annonce til gennemgang igen. Du får desuden oplysninger om, hvordan du kan appellere en politikrelateret afgørelse. Hvis du vil appellere beslutninger vedrørende DV360-annoncer, kan du få flere oplysninger på denne side.

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Annoncer kan modtage politiketiketter, selv om de overholder politikker.

• Hvis din annonce er markeret for overtrædelse af en politik, men målrettet mod lande/områder, hvor disse politikker ikke gælder, bliver din annonce stadig vist.
    • Eksempel (ikke eneste mulighed): En annonce, der har fået en etiket, fordi den indeholder oplysninger om alkohol, men er målrettet mod USA, ville have statussen "Kvalificeret (begrænset)". Annoncen ville blive vist på normal vis til brugere i USA i overensstemmelse med kravene til annoncenetværk, platform og format i vores alkoholpolitik.
  • Hvis din annonce får en etiket på grund af en overtrådt politik, men du har den relevante certificering til at vise annoncer, der er berørt af den pågældende politik, bliver din annonce stadig vist.
    • Eksempel (ikke eneste mulighed): En annonce, der har fået en etik på grund af komplekse spekulative finansielle produkter, men vises i Singapore fra en annonce med certificering til komplekse spekulative finansielle produkter for Singapore, vil have statussen "Kvalificeret (begrænset)". Annoncen vises til brugere i Singapore, hvis annoncen og landingssiden overholder alle andre retningslinjer for komplekse spekulative finansielle produkter.

Der kan dog være andre scenarier, hvor du er nødt til at sende en appel angående din annonce for at få den sendt til fornyet gennemgang.

• Hvis din annonce afvises på grund af problemer på din destination, skal du rette destinationen og derefter appellere.
  • Hvis du har gennemgået politikken og mener, at din annonce overholder politikken, skal du appellere.

I denne artikel kan du læse om fremgangsmåden. Læs Tjek din annonces status med hensyn til politikgennemgang for at få flere oplysninger om, hvordan du tjekker dine annoncer for politikovertrædelser, og hvad de forskellige annoncestatusser betyder.

Sådan tjekker du, om der er politikovertrædelser i annoncer

Direkte fra Google Ads-kontoen:

1. På din Google Ads-konto skal du gå til siden "Annoncer og aktiver".
  2. Klik på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet over statistiktabellen, og klik derefter på Rediger kolonner.
  3. Klik på Tilknytning i tabelvisningen.
  4. I sektionen "Attributter" skal du vælge afkrydsningsfeltet ud for "Politikdetaljer".
  5. Klik på Anvend.

Hvis du bruger den mailnotifikation, du har modtaget om afvisning af en specifik annonce:

1. Klik på knappen "Se og løs problemer vedrørende politikovertrædelser" i mailen.
  2. Klik på Se annoncer i forbindelse med den politikovertrædelse, du vil rette op på.
  3. Gennemgå kolonnen "Status" for at se statussen for en annonce eller et aktiv. Hvis du holder markøren over hver status, kan du se en mere detaljeret forklaring af politikovertrædelsen.
  4. Klik på Læs politikken under årsagen til afvisningen for at få flere oplysninger om, hvordan du løser problemet med annoncen.

Ret din annonce

Hvilken fremgangsmåde du skal følge for at løse problemerne med din annonce, afhænger af, hvilken type politikovertrædelse der er tale om. Det kan være, at selve annoncen ikke overholder bestemte Google Ads-politikker (f.eks. vores redaktionelle politik), eller at der er problemer med din destination (f.eks. hvis destinationen ikke fungerer, eller hvis der er indhold, som ikke er tilladt). Tjek, hvilken politik din annonce overtræder, og følg derefter den relevante fremgangsmåde nedenfor.

Fix a disapproved instructional grpahic

Hvis din annonce overtræder politikker, der ikke er relateret til destinationen, kan du løse problemet ved at følge denne fremgangsmåde:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Gå til siden "Annoncer og aktiver", og find den annonce eller det aktiv, der er et problem med.
    Bemærk! Nogle politikker vedrører annoncens destination. Hvis din annonce overholder politikken, skal du tjekke dens destination for at finde ud af, om det er den, der overtræder politikken, og foretage eventuelle påkrævede ændringer, inden du fortsætter.
  3. Hold markøren over annoncen eller aktivet, og klik på Rediger.
  4. Rediger annoncen eller aktivet, så politikken overholdes.
  5. Klik på Gem. Din annonce bliver automatisk gennemgået igen. Tjek for opdateringer af annoncens status på siden "Annoncer og aktiver".

Indsend en appel vedrørende en politikrelateret afgørelse

Muligheden for at indsende en appel vedrørende en politikrelateret afgørelse direkte fra din Google Ads-konto er nu tilgængelig for de fleste formaters og politikkers vedkommende.

Hvad angår formater og politikker, der ikke understøttes, kan du bestride politikrelaterede afgørelser via formularen Spørgsmål vedrørende politikker og afviste annoncer.

Hvis du har løst problemer med din annonce og destination eller mener, at vi har lavet en fejl, kan du appellere den politikrelaterede afgørelse direkte fra din Google Ads-konto for at anmode om en gennemgang.

1. Du kan appellere flere annoncer samtidig for specifikke annoncegrupper eller kampagner. Hvis du prøver at appellere alle annoncer på din konto på én gang, kan det tage længere tid at gennemgå din appel.
    1. Følg vejledningen her for at indsende en appel for hele kampagnen.
  2. Du skal også sørge for, at en appel vedrørende de samme annoncegrupper eller kampagner eller for alle annoncer på din konto bliver indsendt mindst 24 timer efter den foregående appel for at undgå, at appelanmodninger bliver markeret som dubletter.
  3. Hvis der er indikationer på, at du misbruger vores appelfunktion, suspenderer vi behandlingen af visse appeller, indtil du kontakter kundesupport. For eksempel kan der kun appelleres 3 gange for hver annonce. Hvis du appellerer 3 gange uden held, behandler vi ikke flere appeller vedrørende den samme annonce. Hvis du stadig mener, at din annonce overholder den relevante politik, kan du kontakte kundesupport. Hvis du indsender for mange unikke appeller inden for et tidsrum på 24 timer, suspenderer vi derudover behandlingen af yderligere appeller inden for dette tidsrum.
Tip! Appeller, der foretages via "Har foretaget ændringer for at overholde politikken", bliver gennemgået af systemet. Hvis du bruger "Bestrider beslutningen", bliver appellen gennemgået af vores annoncetestere.
  • Eksempel (ikke eneste mulighed): Hvis du har foretaget ændringer på dine landingssider for at overholde politikker som f.eks. "Destinationen fungerer ikke" eller "Lægemiddelsbetegnelse underlagt begrænsninger", skal du bruge "Årsag til appel".
  • Eksempel (ikke eneste mulighed): Hvis du mener, at vi har afvist en annonce ved en fejl, skal du vælge "Bestrider beslutningen" under "Årsag til appel".

Herfra har du 3 muligheder for at indsende en appel:

Sådan appellerer du politikrelaterede afgørelser fra "Politikadministrator"

1. Klik på ikonet for Værktøjer Tools Icon øverst til højre på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Politikadministrator under "Konfiguration".
  3. På fanen "Politikrelaterede problemer" kan du se oplysninger om alle annoncer med politikovertrædelser.
  4. Klik på Send appel.
  5. Hvis en eller flere af de valgte annoncer ikke er kvalificerede til, at der kan indsendes en appel, vises der en meddelelse om, hvilke annoncer det drejer sig om.
  6. Vælg Bestrider beslutningen eller Har foretaget ændringer for at sikre overholdelse af politikken under "Årsag til appel".
  7. Vælg de annoncer, du vil indsende en appel vedrørende, under "Appellér følgende".
  8. Klik på Send.

Start med at klikke på "Annoncer og aktiver" i sidemenuen til venstre på din Google Ads-konto i forbindelse med de følgende 2 appelmetoder.

Sådan indsender du en appel vedrørende politikrelaterede afgørelser via tabellen "Annoncer og aktiver"

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

1. Vælg de annoncer, du vil indsende en appel vedrørende.
  2. Vælg Rediger i menuen foroven.
  3. Klik på Send appel.

Hvis en eller flere af de valgte annoncer ikke er kvalificerede til, at der kan indsendes en appel, vises der en meddelelse om, hvilke annoncer det drejer sig om.

4. Vælg Bestrider beslutningen eller Har foretaget ændringer for at sikre overholdelse af politikken under "Årsag til appel".
  5. Vælg de annoncer, du vil indsende en appel vedrørende, under "Appellér følgende".
  6. Klik på Send.

Sådan indsender du en appel vedrørende politikrelaterede afgørelser via kolonnen "Status" for en annonce

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

1. Hold markøren over annoncens status i kolonnen "Status" for den annonce, du vil indsende en appel vedrørende, og klik på Send appel.
  2. Vælg Bestrider beslutningen eller Har foretaget ændringer for at sikre overholdelse af politikken under "Årsag til appel".
  3. Vælg de annoncer, du vil indsende en appel vedrørende, under "Appellér følgende".
  4. Klik på Send.

Tjek appelstatus

Når du har appelleret, kan du altid tjekke status for gennemgangen af din appel i Politikadministrator.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Fejlfinding, og klik derefter på Politikadministrator.
  3. På fanen "Appelhistorik" finder du oplysninger om alle de annoncer, du har appelleret.
  • Kolonnen "Status" viser, om appellen stadig er i gang eller er fuldført.
  • Gennemgangen er fuldført: Gennemgangen af din appel er fuldført. Gennemgå kolonnen "Resultater" for at få flere oplysninger.
  • I gang: Din appel er under gennemgang. Tjek status igen, når der er gået 24 timer.
  • Ikke gennemgået: Din appel er endnu ikke gennemgået. Gennemgå kolonnen "Resultater" for at få flere oplysninger.
  • I kolonnen "Resultater" kan du se resultaterne af gennemgangen af appellen. Du kan bl.a. se, hvor mange annoncer der har fået deres status mht. politikgennemgang opdateret efter gennemgangen. Hvis du indsender den samme appel for mange gange, får du muligvis vist statusmeddelelsen "Maksimumgrænsen for antal appeller er overskredet" på fanen Appelhistorik i Politikadministrator. Kontakt kundesupport for at få hjælp til at indsende en ny appel.
  • Problem løst: De annoncer, der blev gennemgået efter indsendelse af appel, overtræder ikke længere politikken. Begrænsningen er ophævet for alle de annoncer, der er omfattet af appellen. Hvis dine annoncer overtræder andre politikker, og der som følge heraf er blevet indført begrænset annoncevisning, kan du indsende en appel, hvis du har læst den relevante politik og er uenig i afgørelsen.
  • Delvist gennemført: Mindst én af de annoncer, der blev gennemgået efter indsendelse af appellen, overtræder ikke længere politikken. Hvis dine annoncer overtræder andre politikker, og der som følge heraf er blevet indført begrænset annoncevisning, kan du indsende en appel, hvis du har læst den relevante politik og er uenig i afgørelsen.
  • Fejl! Prøv igen: Der opstod en fejl ved behandlingen af din anmodning. Kontakt vores supportteam.
  • Mislykket: Alle annoncerne i denne appel overtræder stadig politikken. Gennemgå Google Ads-politikkerne, og løs problemerne med dine annoncer og landingssider. Almindelige årsager til, at appellen mislykkes, kan f.eks. være, at etiketten, der anvendes på annoncen, er korrekt, og (lejlighedsvist) fejl, der begås af annoncetestere.
  • Dublet: Din appel er ikke blevet behandlet, da den blev indsendt, mens vi var i gang med at behandle din tidligere appel for den samme gruppe annoncer. Kontakt vores supportteam.
  • Der er foretaget for mange gentagne forsøg på at appellere: Hvis der er indikationer på, at du misbruger vores appelfunktion, suspenderer vi behandlingen af visse appeller, indtil du kontakter kundesupport. For eksempel kan der kun appelleres 3 gange for hver annonce. Hvis du appellerer 3 gange uden held, behandler vi ikke flere appeller vedrørende den samme annonce. Hvis du stadig mener, at din annonce overholder den relevante politik, kan du kontakte kundesupport. Hvis du indsender for mange unikke appeller inden for et tidsrum på 24 timer, suspenderer vi derudover behandlingen af yderligere appeller inden for dette tidsrum.

Relateret link