De veiligheid en privacy van uw account

Google gebruikt SSL-technologie (Secure Sockets Layer), de industriestandaard, om alle interacties die u met het Google Ads-systeem heeft, te beveiligen. Deze technologie beschermt uw inloggegevens, betalingsgegevens en andere persoonlijke gegevens. Nadat we uw gegevens hebben ontvangen, slaan we die op achter een firewall. Bovendien worden uw vertrouwelijke betalingsgegevens ook nog versleuteld voor extra beveiliging.

Meer informatie over accountbeveiliging.

Onze belofte aan u

De beveiliging van uw account en gegevens heeft onze hoogste prioriteit. We spannen ons voortdurend in om uw gegevens te beveiligen. Tegelijkertijd zorgen we voor transparantie over de manier waarop wij uw gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.

Uw persoonlijke gegevens worden nooit gedeeld of verkocht door Google of door onze betalingspartners. De informatie die u verstrekt, wordt uitsluitend voor het beoogde doel gebruikt.