Åtgärda problem med webbläsaren

Om du ser denna sida kanske din webbläsare inte är kompatibel med det senaste Google Ads-gränssnittet.

I denna artikel hittar du en lista över webbläsare som fungerar tillsammans med gränssnittet och en beskrivning av hur du använder dem.

Anvisningar

Google Ads fungerar vanligtvis med nuvarande och tidigare utgåvor av webbläsarna på listan nedan. Ladda ned den senaste webbläsarversionen för att få bästa möjliga upplevelse av Google Ads. Om din nuvarande webbläsare saknar stöd för den nya Google Ads-upplevelsen kan det visas ett varningsmeddelande i ditt konto.

För datorer har vi stöd för följande:

Obs! Om du har en webbläsare som stöds men Google Ads ändå inte visas kan du behöva uppdatera webbläsarinställningarna för att tillåta cookies och JavaScript.

För Android- och iOS-enheter rekommenderar vi att du använder Google Ads-appen: