Løs et problem med nettleseren din

Hvis du ser denne siden, kan du ha blitt videresendt fordi nettleseren din ikke er kompatibel med det nye Google Ads-grensesnittet.

I denne artikkelen finner du en liste over nettlesere som støttes, og du får også vite hvordan du kommer i gang med de nettleserne du ønsker å bruke.

Veiledning

Google Ads støtter gjeldende og tidligere større versjoner av nettleserne i listen nedenfor. For å få en best mulig opplevelse i Google Ads bør du laste ned den nyeste versjonen av nettleseren du skal bruke. Det kan også hende at du ser denne varselmeldingen i kontoen din: «Den nåværende nettleseren din har ikke støtte for den nye utgaven av Google Ads.»

Følgende nettlesere støttes på datamaskiner:

Merk: Hvis du bruker en nettleser som støttes, men Google Ads fortsatt ikke vises, må du kanskje også oppdatere nettleserinnstillingene dine for å tillate informasjonskapsler og JavaScript.

For Android- og iOS-enheter anbefaler vi at du bruker Google Ads-mobilappen: