Løs et visningsproblem i din browser

Hvis du ser denne side, er du blevet omdirigeret hertil, fordi din browser ikke er kompatibel med den aktuelle AdWords-grænseflade.

I denne artikel finder du en liste over de understøttede browsere og en beskrivelse af, hvordan du kan få konfigureret dem, du ønsker.

Vejledning

Vælg den AdWords-oplevelse, du bruger. Få flere oplysninger

AdWords understøtter generelt de aktuelle og tidligere primære versioner af browserne på listen herunder. Du får mest ud af AdWords, hvis du downloader den nyeste version af din browser. Du kan muligvis også se følgende advarsel på din konto: "AdWords-grænsefladen fungerer muligvis ikke korrekt i din webbrowser."

Vi understøtter følgende browsere til computere:

Bemærk!

Hvis du har en understøttet browser installeret, men AdWords alligevel ikke vises, er du muligvis også nødt til at opdatere dine browserindstillinger til at tillade cookies og JavaScript.

Vi anbefaler, at du anvender AdWords-appen på Android-enheder: