Corregir un problema de visualització amb el navegador

Si veieu aquesta pàgina, vol dir que se us ha redirigit aquí perquè el navegador que utilitzeu no és compatible amb la interfície actual d'AdWords.

En aquest article es proporciona una llista dels navegadors admesos i s'explica com podeu baixar els que us interessen.

Instruccions

Trieu l'experiència d'AdWords que utilitzeu. Més informació

Normalment, AdWords admet la versió actual i les principals versions anteriors dels navegadors de la llista següent. Assegureu-vos de baixar l'última versió del navegador per gaudir d'una experiència òptima amb AdWords. També pot ser que vegeu aquest missatge d'alerta al compte: "És possible que la interfície d'AdWords no funcioni correctament al vostre navegador web".

Els navegadors compatibles per a ordinadors són els següents:

Nota

Si teniu instal·lat un navegador compatible, però AdWords encara no es mostra, segurament heu d'actualitzar les preferències del navegador per permetre les galetes i JavaScript.

Amb els dispositius Android recomanem utilitzar l'aplicació AdWords:

Ha resultat útil aquest article?
Com ho podem millorar?
Inicieu la sessió a AdWords

Inicieu la sessió amb l'adreça electrònica del compte d'AdWords per obtenir ajuda i consells sobre el compte o descobriu com podeu començar a utilitzar AdWords.