Se hvor i Google-søkeresultatene annonsen din vises

Når annonsen din kjører, er du sannsynligvis spent på å se nøyaktig hvor på Googles søkeresultatside den blir vist – altså annonseplasseringen.

Tips

Vi vet at det er fristende, men du bør unngå å søke på Google.no for å sjekke plasseringen din. Hvis du legger inn søk som utløser annonsen din, får du visninger uten klikk, noe som kan redusere klikkfrekvensen din og forhindre at annonsen vises så ofte som den burde. Hvis du gjentatte ganger ser etter din egen annonse med Google Søk, men aldri klikker på den, kan det hende at du ikke lenger får se den. Dette skyldes at Googles system slutter å vise deg annonser du ikke viser interesse for.

Linker til beslektet innhold