Kontrollér, hvor din annonce bliver vist på Google-søgeresultaterne

Når din annonce er aktiv og vises, vil du sikkert meget gerne se, præcis hvor annoncen vises på Googles søgeresultatside – dvs. din annonceposition. Vi gennemgår, hvordan du finder det med værktøjet Eksempelvisning og diagnose af annoncer samt ved at bruge kolonnen Gennemsnitlig position.

• Brug værktøjet Eksempelvisning og diagnose af annoncer til at se, hvor din annonce bliver vist på siden for en bestemt søgeforespørgsel. Dette er en nem måde at kontrollere positionen for en enkelt annonce, og værktøjet giver nøjagtigt samme resultater som en Google-søgning uden at akkumulere eksponeringer.
  • Find kolonnen for gennemsnitlig position i statistiktabellerne på din konto. Hvis du ikke kan se kolonnen, kan du føje den til din kontostatistik . Dette er den bedste metode til at tjekke flere positioner på én gang. Average ad position

Tips!

• Vi ved godt, at det kan være fristende, men det er bedst ikke at søge på Google.dk for at tjekke din position. Ved at udføre søgninger, der udløser visning af dine annoncer, opsamler eksponeringer uden klik, hvilket kan sænke din klikfrekvens og forhindre, at din annonce vises, så ofte som den skulle. Hvis du gentagne gange søger efter din annonce med Google-søgning, men aldrig klikker på den, bliver den muligvis slet ikke vist mere. Dette skyldes, at Googles system holder op med at vise dig annoncer, som det udleder, at du ikke er interesseret i.