Ändra e-postadressen för meddelanden

Alla e-postadresser som har åtkomst till ett konto kan ta emot meddelanden. Du kan ändra vilka e-postadresser som ska ta emot meddelanden genom att lägga till din önskade e-postadress och sedan ta bort de e-postadresser som du inte längre vill använda.

Kom ihåg att alla Google Ads-konton måste vara kopplade till minst en e-postadress och att alla e-postadresser i ett Google Ads-konto kan ta emot vissa viktiga meddelanden.

Två metoder att ändra e-postadresser för meddelanden

Du kan ändra e-postadresserna på två sätt:

• Ändra användarnamnet som du använder för att logga in på ditt konto (metoden kan inte användas om du använder Gmail).
  • Ge ett annat Google-konto åtkomst till ditt Google Ads-konto och ta sedan bort åtkomsten från din nuvarande e-postadress

Om du vill skicka meddelanden till en e-postadress som inte är kopplad till ett Google-konto kan du ange att den e-postadressen endast får e-poståtkomst.

Ändra din e-postadress

Om du inte använder Gmail kan du ändra e-postadressen för ditt konto. När du gör det skickar vi Google Ads-meddelanden till den nya e-postadressen. Ändringen påverkar alla produkter från Google som du använder. Resultatet blir därför att andra produkter från Google skickar e-postmeddelanden till den nya e-postadressen och du måste logga in på alla produkter med den nya e-postadressen.

Ge åtkomst till en ny e-postadress

Du kan dela ditt Google Ads-konto med andra Google-konton som inte redan har åtkomst till Google Ads.

Om du har en e-postadress där du vill ta emot meddelanden och den inte redan används för ett Google-konto, behöver du bara skapa ett nytt Google-konto med den e-postadressen och ge det åtkomst till ditt Google Ads-konto. När du har skapat det nya Google-kontot tar du bort åtkomsten för den nuvarande e-postadressen så att du inte längre får meddelanden dit. Tänk på att när du har tagit bort åtkomsten kan du inte längre visa eller redigera ditt Google Ads-konto med den e-postadressen.