Uw klant-ID voor Google Ads zoeken

Uw klant-ID is een uniek nummer dat wordt gebruikt om uw Google Ads-account te identificeren. U kunt dit nummer ook gebruiken om uw account te koppelen aan andere Google-producten, zoals Google Analytics of Bedrijfsprofiel. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw klant-ID kunt vinden.

Tips

• Houd uw klant-ID bij de hand wanneer u contact opneemt met Google Ads-support.
  • Deel uw ID alleen met mensen die u vertrouwt. Iedereen die beschikt over uw klant-ID, kan namelijk toegang krijgen tot uw Google Ads-gegevens.
  • Het duurt enkele minuten voordat nieuwe klant-ID's in ons systeem zijn verwerkt.

Instructies

Step 1 Log in op uw Google Ads-account.

Step 2 Klik op het icoon Help in de rechterbovenhoek.

Step 3 Klik op Klant-ID onder in het menu.

Gerelateerde link