Andere Google-producten voor uw bedrijf

• Google Ads biedt veel advertentie-indelingen, tools en functies voor uw advertenties, maar u kunt ook andere Google-producten gebruiken om uw bedrijf succesvoller te maken.
  • Bekijk deze producten om na te gaan of u ze kunt gebruiken om uw bedrijf online uit te breiden, meer inkomsten te genereren en betere functionaliteit aan uw online klanten te bieden.

Hieronder vindt u een beschrijving van een aantal van deze producten. Een volledig overzicht van alle beschikbare Google-producten voor uw regio vindt u bij opties.

Lokale klanten bereiken

Google My Business update Laat uw bedrijf zien op Google Maps: Gebruik een bedrijfsprofiel om mensen te bereiken die op Google Maps zoeken naar lokale services. Zij zien uw bedrijf gemarkeerd op de kaart en krijgen eenvoudig toegang tot uw bedrijfsgegevens, foto's en recensies. Maak nu uw bedrijfsprofiel, helemaal kosteloos!

Uw producten online verkopen

Shopping campaigns update Haal meer verkeer naar uw webwinkel met Shopping-advertenties en Google voor retailers. Dien uw productgegevens in via Google Merchant Center zodat kopers uw site snel en makkelijk kunnen vinden als ze online winkelen. Probeer Google voor retailers nu kosteloos.
Send and receive payments seamlessly with Wallet Bied uw klanten optimaal betaalgemak met Google Wallet. Dit is een online betaalsysteem waarmee uw klanten veilig en eenvoudig kunnen betalen en waarmee u zelfs uw omzet kunt verhogen. Probeer Google Wallet

Uw website optimaliseren

Analytics update Ga na hoe klanten uw website gebruiken: Google Analytics laat zien hoe klanten binnen uw site navigeren, welk pad ze volgen voordat ze een aankoop doen en waar u klanten verliest, en het geeft een hoop andere informatie over hoe uw website presteert. Probeer Google Analytics kosteloos!
Create a search engine for your site Verbeter de winkelervaring van uw website met een zoekvak van Google dat speciaal ontworpen is voor sites waarop meerdere producten worden verkocht. Google Site Search levert dezelfde technologie die achter Google Zoeken zit, maar dan voor uw website. Zo kunt u razendsnel relevante resultaten weergeven. Site Search. Probeer Search for Work

Meer geld verdienen met uw website

Show relevant Google ads on your website U kunt geld verdienen door relevante Google-advertenties weer te geven op uw website. U ontvangt van ons een codefragment. Dit plaatst u op uw site. U bepaalt waar de advertenties worden weergegeven en telkens wanneer een bezoeker op een advertentie klikt, verdient u geld.
Probeer AdSenseGratis!
Increase your revenue beyond AdSense Ga verder met AdSense door advertenties op uw site te vertonen van AdSense en andere advertentieweergaveprogramma's om uw opbrengst te vergroten.
Probeer Google Ad Manager Gratis!
Mobile app monetization Genereer inkomsten met mobiele apps door advertenties weer te geven in apps en zo maximaal financieel voordeel te halen uit mobiele platforms.
Probeer Google AdMobGratis!

Andere geavanceerde advertentietools

Zoek meer geavanceerde advertentieproducten in de Google Marketing Platform-suite. Deze krachtige producten bevatten geavanceerde tools voor zoekmachinemarketing, complexe advertentiecampagnes en rich media-advertenties.Probeer een Google Marketing Platform-product

Tip: Als u meerdere Google-producten voor uw bedrijf gebruikt, adviseren we u voor alle producten dezelfde inloggegevens te gebruiken als voor uw Google-account. Het is ook een goed idee om verschillende Google-accounts te gebruiken voor de producten die u privé en zakelijk gebruikt. Meer informatie over andere bedrijfsoplossingen van Google

Zoekt u ondersteuning voor een Google-product? Ga naar de supportpagina voor toegang tot de Helpcentrums voor alle Google-producten en -services. Zoek of browse in het Helpcentrum van het product om antwoorden te vinden of contact op te nemen met het betreffende supportteam.