Andre Google-produkter til din virksomhed

AdWords har masser af annonceformater, værktøjer og funktioner, der kan hjælpe dig med at få succes med din annoncering. Men du kan også prøve mange andre Google-produkter, der ikke er en del af AdWords, til at hjælpe dig med at øge succesen. Brug disse produkter til at få din virksomhed til at vokse online, få ekstra indtjening og give dine onlinekunder en bedre oplevelse.

Vi har beskrevet nogle få af disse produkter nedenfor. Du kan se en komplet liste over alle Google-produkter, der er tilgængelige i dit område, på http://www.google.dk/options.

Nå ud til kunderne Nå ud til lokale kunder

Vis din virksomhed på Google Maps: Nå ud til brugere, der søger efter lokale tjenester på Google Maps. De vil få vist din virksomhed fremhævet på kortet, hvilket giver dem nem adgang til dine virksomhedsoplysninger, fotos og endda anmeldelser.
Prøv Google Places Gratis!

Tiltræk potentielle kunder i dit område: AdWords Express – et separat produkt fra standard AdWords – giver dig mulighed for at få vist dine annoncer på Google og Google Maps og dermed komme i kontakt med kunder, der søger efter lokale tjenester. AdWords Express tilbyder mere en form for starthjælp: Du angiver et budget, vælger annonceringskategorier ud fra dine produkter eller tjenester, opretter dit annoncebudskab og lader vores automatiske systemer klare resten.
Prøv AdWords Express

Salg af dine produkter online Salg af dine produkter online

Brug Google Shopping til atfå mere trafik til din webstedsbutik. Tilmeld dine produkter på Google Shopping, så køberne nemt og hurtigt kan finde frem til dit websted, når de handler online.
Prøv Shopping Gratis!

Gør det nemt for kunderne at betale dig ved at bruge Google Checkout. Det er et onlinebetalingssystem, der er nemt og sikkert for dine kunder at bruge, og det kan endda forøge dit salg.
Prøv Google Checkout

Forbedring af dit websted Forbedring af dit websted

Find ud af, hvordan kunderne bruger dit websted: Google Analytics kan vise dig, hvordan dine kunder navigerer gennem dit websted, hvilken sti de følger, før de foretager et køb, hvor du mister kunder, og en masse andre oplysninger om, hvor effektivt dit websted er.
Prøv Google Analytics Gratis!

Find frem til, hvilke dele af dit websted der er effektive, ved at afprøve forskellige versioner af en side. Webstedsoptimeringsværktøjet vil køre test, så du kan se, om et bestemt layout eller et bestemt budskab forbedrer dit salg eller øger antallet af kundeemner.
Prøv webstedsoptimering Gratis!

Forbedr købsoplevelsen på dit websted med et Google-søgefelt, der er udviklet specielt til websteder, der sælger flere produkter. Ikke-shoppingwebsteder kan bruge den lignende funktion webstedssøgning.
Prøv Commerce Search.

Tjen ekstra penge på dit websted Tjen ekstra penge på dit websted

Vis relevante Google-annoncer på dit websted, og få penge for det! Vi giver dig et kodestykke, der skal indsættes på dit websted, og du vælger, hvor annoncerne skal placeres, og tjener penge, når besøgende klikker på annoncerne.
Prøv AdSense Gratis!

Gå skridtet videre end AdSense, og vis annoncer på dit websted fra AdSense og andre programmer til annoncevisning for at øge din indtjening.
Prøv DoubleClick for Publishers Gratis!

Avancerede annonceringsværktøjer Avancerede annonceringsværktøjer

Find flere avancerede annonceringsprodukter i DoubleClick-produktudbuddet. Disse effektive produkter tilbyder avancerede værktøjer til søgemaskinemarkedsføring, komplekse annoncekampagner og rich media-annoncer.
Prøv et DoubleClick-produkt

Tip

Hvis du bruger flere Google-produkter til din virksomhed, anbefaler vi, at du bruger de samme loginoplysninger for din Google-konto til dem alle. Det er desuden en god idé at have separate Google-konti til produkter, der bruges til personlige og forretningsmæssige aktiviteter.

Søger du efter hjælp til et Google-produkt? Du kan få adgang til Hjælp til alle Google-produkter og tjenester på http://www.google.dk/support. Søg eller gennemse produktets Hjælp for at finde svar eller kontakte det relevante supportteam.