Andre Google-produkter til din virksomhed

• AdWords har mange formater, værktøjer og funktioner, der kan understøtte din annoncering, men der findes også andre Google-produkter, der kan hjælpe din virksomhed med at opnå succes.
  • Udforsk disse produkter for at se, om de matcher dine behov for kunne få din virksomhed til at vokse på nettet, øge indtægterne og skabe en bedre oplevelse for dine kunder på nettet.

Vi har beskrevet nogle få af disse produkter nedenfor. Du kan se en komplet liste over alle Google-produkter, der er tilgængelige i dit område, på http://www.google.dk/options.

Nå ud til lokale kunder

Google My Business update Vis din virksomhed på Google Maps: Brug Google My Business til at nå ud til brugere, der søger efter lokale tjenester på Google Maps. De vil få din virksomhed fremhævet på kortet og få nem adgang til dine virksomhedsoplysninger, fotos og anmeldelser.
Prøv Google My Business gratis!
AdWords Express update Tiltræk potentielle kunder i dit område: AdWords Express – et andet produkt end det normale AdWords – giver dig mulighed for at få vist dine annoncer på Google og Google Maps og dermed komme i kontakt med kunder. AdWords Express kræver et mindre aktivt engagement fra din side: Du angiver et budget, vælger annonceringskategorier baseret på dine produkter eller tjenester, opretter dit annoncebudskab og lader vores automatiske systemer tage sig af resten.
Prøv AdWords Express

Salg af dine produkter på nettet

Shopping campaigns update Få flere kunder i din netbutik med Google Shopping. Tilmeld dine produkter på Google Shopping, så køberne nemt og hurtigt kan finde frem til dit website, når de handler på nettet.
Prøv Google Shopping gratis!
Send and receive payments seamlessly with Wallet Gør det nemt for kunderne at betale dig ved at bruge Google Wallet. Det er et onlinebetalingssystem, der er nemt og sikkert for dine kunder at bruge, og det kan endda øge dit salg.
Prøv Google Wallet

Forbedring af dit website

Analytics update Find ud af, hvordan kunderne bruger dit website: Google Analytics kan vise dig, hvordan dine kunder navigerer på dit website, hvilken sti de følger, før de foretager et køb, hvor du mister kunder, og en masse andre oplysninger om, hvor effektivt dit website er.
Prøv Google Analytics gratis!
Create a search engine for your site Styrk shoppingoplevelsen på dit website med et Google-søgefelt, der er udviklet specielt til websites, som sælger flere forskellige produkter. Google Site Search bringer søgeteknologien fra google.dk til dit website, hvilket giver lynhurtige og relevante resultater. Site Search.
Prøv Search for Work

Større indtjening fra dit website

Show relevant Google ads on your website Vis relevante Google-annoncer på dit website, og få penge for det! Du indsætter et kodestykke på dit website, og du vælger, hvor annoncerne skal placeres. Når brugerne klikker på annoncerne, tjener du penge.
Prøv AdSense gratis!
Increase your revenue beyond AdSense Nå længere ud med AdSense, som du kan bruge til at vise annoncer på dit website med både AdSense og andre annoncevisningsprogrammer og dermed øge din indtjening.
Prøv DoubleClick for Publishers gratis!

Mere avancerede annonceringsværktøjer

Find mere avancerede annonceringsprodukter i DoubleClick-produktudbuddet. Disse effektive produkter tilbyder avancerede værktøjer til søgemaskinemarkedsføring, komplekse annoncekampagner og rich media-annoncer.
Prøv et DoubleClick-produkt

Tip!

Hvis du bruger flere Google-produkter til din virksomhed, anbefaler vi, at du bruger de samme loginoplysninger for din Google-konto til dem alle. Det er desuden en god idé at have separate Google-konti til produkter, der bruges til personlige og forretningsmæssige aktiviteter. Få flere oplysninger om andre Google-virksomhedsløsninger

Søger du efter hjælp til et Google-produkt? Du kan få adgang til Hjælp til alle Google-produkter og -tjenester ved at gå til http://www.google.dk/support. Søg i eller gennemse produktets Hjælp for at finde svar eller for at kontakte det relevante supportteam.