Subhasta

Procés que té lloc amb cada cerca de Google per decidir si es publicaran anuncis per a la cerca en qüestió i, en cas afirmatiu, quins anuncis seran i en quin ordre es mostraran a la pàgina.

• Cada vegada que un anunci és apte per mostrar-se en resposta a una cerca, passa per una subhasta d'anuncis. La subhasta determina si es publica i la posició en què es mostra a la pàgina.
  • Així és com funciona la subhasta:
    1. Quan algú fa una cerca, el sistema de Google Ads troba tots els anuncis que contenen paraules clau coincidents amb aquesta cerca.
    2. Entre aquests anuncis, el sistema descarta els que no són aptes, com ara els anuncis orientats a un altre país o els que s'han rebutjat a conseqüència d'una infracció de les polítiques.
    3. De la resta d'anuncis, només se'n mostren els que tenen un rànquing prou alt. El rànquing de l'anunci és una combinació de la vostra oferta, de la qualitat de l'anunci, dels llindars de rànquing de l'anunci, del context de la cerca de l'usuari i de l'efecte previst de les extensions i altres formats d'anunci.

Steps in an Google ads auction

• Heu de tenir present que, encara que la competència faci una oferta més alta que la vostra, podeu obtenir una posició més alta, a un preu inferior, si feu servir paraules clau i anuncis molt rellevants.
  • Com que el procés de subhasta es repeteix per a totes les cerques a Google, cada subhasta pot obtenir resultats diferents, segons la competència que hi hagi en el moment concret. Per tant, és normal que vegeu fluctuacions en la posició de l'anunci a la pàgina i en el fet que es mostri o no.
Sobre la posició de l'anunci

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now