Anunci de text

Un anunci de text és una forma de comunicació publicitària que els anunciants fan servir per promocionar el seu producte o servei a la Xarxa de Google.

On apareixen els anuncis de text

Aquest tipus d'anuncis poden aparèixer a les pàgines de resultats de cerca de Google i en tota la Xarxa de Google, que inclou la Xarxa de Cerca, els partners de cerca i la Xarxa de Display. És possible que els anuncis de text tinguin un aspecte una mica diferent a la Xarxa de Display o als dispositius mòbils.

Tingueu en compte que els anuncis de text sovint contenen paraules que els etiqueten com a tal a fi que els usuaris entenguin que, si fan clic als enllaços, se'ls dirigeix a promocions de pagament.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now