Bestemmingspagina: definitie

De webpagina waar gebruikers terechtkomen nadat ze op uw advertentie hebben geklikt. De URL van deze pagina is meestal gelijk aan de uiteindelijke URL van uw advertentie.

• Voor elke advertentie geeft u een uiteindelijke URL op om de bestemmingspagina aan te geven waar gebruikers naartoe worden geleid wanneer ze op uw advertentie klikken.
  • Het is het beleid van Google dat uw bestemmingspagina en zichtbare URL (de webpagina die in uw advertentie wordt weergegeven) zich in hetzelfde domein moeten bevinden.
  • De ervaring op de bestemmingspagina is een van de factoren waarmee de kwaliteitsscore van een zoekwoord wordt bepaald. De ervaring op een bestemmingspagina wordt bepaald door dingen zoals de bruikbaarheid en relevantie van de informatie die op de pagina wordt geleverd, hoe gemakkelijk de gebruiker kan navigeren en hoeveel links op de pagina staan.
Inzicht in de gebruikservaring op de bestemmingspagina
Uw URL's bewerken