Aloitussivu – määritelmä

Sivu, jolle ihmiset päättyvät, kun he klikkaavat mainostasi. Tämän sivun URL-osoite on yleensä sama kuin mainoksen kohde-URL-osoite eli lopullinen URL-osoite.

• Kullekin mainokselle määritetään kohde-URL-osoite eli lopullinen URL-osoite sen merkiksi, mille aloitussivulle ihmiset siirtyvät mainostasi klikattuaan.
  • Googlen käytäntö on, että aloitussivulla ja näkyvällä URL-osoitteella (mainoksessa näkyvällä verkkosivulla) on oltava sama verkkotunnus.
  • Aloitussivun kokemus on yksi useista tekijöistä, joiden avulla avainsanan laatupisteet määritellään. Aloitussivun kokemuksesta kertovat esimerkiksi sellaiset asiat kuin sivulla olevien tietojen hyödyllisiin ja oleellisuus, sivustossa siirtymisen helppous käyttäjän kannalta ja se, kuinka paljon linkkejä sivulla on.

Tietoja aloitussivun käyttökokemuksesta
URL-osoitteiden muokkaaminen
Tietoja URL-osoitteiden päivityksestä

Kuinka hyödyllisiä tämän artikkelin tiedot olivat:

Palaute tallennettu. Kiitos!
  • Ei lainkaan hyödyllisiä.
  • Ei kovin hyödyllisiä.
  • Jossain määrin hyödyllisiä.
  • Hyvin hyödyllisiä.
  • Erittäin hyödyllisiä.