Laskeutumissivun määritelmä

Laskeutumissivu on verkkosivu, jolle käyttäjät päätyvät klikattuaan mainostasi. Tämän sivun URL-osoite on yleensä sama kuin mainoksesi lopullinen URL-osoite.

• Kullekin mainokselle määritetään lopullinen URL-osoite, joka osoittaa, mille laskeutumissivulle käyttäjät siirtyvät klikattuaan mainostasi.
  • Googlen käytäntö on, että laskeutumissivulla ja näkyvällä URL-osoitteella (mainoksessa näkyvällä verkkosivulla) on oltava sama verkkotunnus.
  • Laskeutumissivukokemus on yksi useista eri tekijöistä, joiden avulla avainsanan laatupisteet määritellään. Laskeutumissivukokemukseen vaikuttavat esimerkiksi sivun sisältämien tietojen hyödyllisyys ja osuvuus, helppokäyttöisyys käyttäjälle, linkkien määrä sivulla ja odotukset, jotka käyttäjillä on klikatun mainosaineiston perusteella.