Aloitussivu

Tämä on verkkosivu, jonne asiakkaat päätyvät mainoksen klikkaamisen jälkeen. Tämä sivu on yleensä sama kuin mainoksen kohde-URL-osoite.

• Voit määrittää kullekin mainokselle kohde-URL-osoitteen. Se määrittää, minne henkilöt ohjautuvat mainoksesi klikkaamisen jälkeen. Jos verkkosivussasi ei käytetä uudelleenohjausta seurantaa varten, aloitussivu ja kohde-URL-osoite ovat sama verkkosivu.
  • Googlen käytäntö on, että aloitussivun ja näkyvän URL-osoitteen (mainoksessa näkyvän verkkosivun) on sijaittava samassa verkkosivustossa (eli niillä on oltava sama verkkotunnus).
  • Aloitussivun käyttökokemus on yksi useista tekijöistä, jotka auttavat määrittämään avainsanan laatupisteet. Aloitussivun käyttökokemukseen vaikuttavat esimerkiksi sivulla annetun tiedon hyödyllisyys ja osuvuus, sivustossa liikkumisen helppous käyttäjän näkökulmasta sekä linkkien määrä ja käyttö sivulla.

Tutustu URL-käytäntöihin.
Tietoja aloitussivun käyttökokemuksesta.
URL-osoitteiden muokkaaminen.