Aloitussivu – määritelmä

Aloitussivu on verkkosivu, jolle käyttäjät päättyvät mainoksesi klikkaamisen jälkeen. Tämän sivun URL-osoite on yleensä sama kuin mainoksesi lopullinen URL-osoite.

• Kullekin mainokselle määritetään lopullinen URL-osoite, joka osoittaa, mille aloitussivulle käyttäjät siirtyvät klikattuaan mainostasi.
  • Googlen käytäntö on, että aloitussivulla ja näkyvällä URL-osoitteella (mainoksessa näkyvällä verkkosivulla) on oltava sama verkkotunnus.
  • Aloitussivun käyttökokemus on yksi useista tekijöistä, joiden avulla avainsanan laatupisteet määritellään. Aloitussivun kokemuksesta kertovat esimerkiksi sellaiset asiat kuin sivulla olevien tietojen hyödyllisiin ja oleellisuus, sivustossa siirtymisen helppous käyttäjän kannalta ja se, kuinka paljon linkkejä sivulla on.
Tietoja aloitussivun käyttökokemuksesta
URL-osoitteiden muokkaaminen